Yatýrýmcý iliþkilerine Alesta halka arzýný sordum
Alesta' nýn giriþim sermayesi yatýrým ortaklýðýna dönüþümü iþin tekrar baþvuracaklarýný ardýndan halka arzý gerçekleþtireceklerini söylediler.
Yatýrýmcý iliþkilerine Alesta halka arzýný sordum
Alesta' nýn giriþim sermayesi yatýrým ortaklýðýna dönüþümü iþin tekrar baþvuracaklarýný ardýndan halka arzý gerçekleþtireceklerini söylediler.
Portföyümün temel bileþenlerinden birisi oldu escom,
link de, sarky de, arena da, bekledim karþýlýðýný aldým, güzel geliþmeler olursa güzel bir yükseliþ trendi gerçekleþtirebilir. Velev ki olmadý, sonuçta dengeli bir portföyüm var, 6, 7 tane hisseden mutlaka güzel yükseliþ gerçekleþtiren olacaktýr. Portföyümden ve hisselerle ilgili beklentilerimden biraz bahsedeyim.
1.hisse escom, (alesta, güzel teknoloji yatýrýmlarý, hissenin borsanýn son iki yýlýndaki performansýna yeterince uyum saðlamamýþ olmasý hisseyi cazip kýlýyor, kitle fonlama ya olan ilgi alestanýn ortak olduðu þirketlerde sürekli yeni geliþmeler potansilyelini güçlendiriyor).
2.hisse enjsa (bu ara bekleneni veriyor. Elektrikli sarj istasyonlarý hisseyi benim ilgi alanýma sokan konu oldu. 12.2 civarlarýnda pozisyon baþlattým. )
3.tuclk (uzun vade güzel bir büyüme bekliyorum. Eskiden beri ara sýra dikkatimi çekerdi. Ama genelde bilançosu kötü olan bir hisse olduðu için liste dýþý býrakýrdým. Yaklaþýk 7 ay önce pozisyon açtým iyi bir karla 16.5 civarý zirve görmeden çýktým. Zirve dönüþünde 15 civarý geri döndüm. Bedelli hisse fiyatýný kötü etkilese de uzun vade iyi bir yükseliþ olabilir. Bedelliyle bilançolar çok daha iyi olacaktýr.)
4. Sarky (güvendiðim ve hisse hareketlerini en beðendiðim þirket, çok teknik hareket ediyor ve fiyat istikrarý güzel. Hala güzel bir potansiyeli var gibi geliyor bana).
5. Link (her daim al sat hissem).
6. Ardyz ( birþey yazmaya gerek yok, bedelli hisseyi toz duman etti, vazgecsek iyiydi, ama devam etmeye karar verdik, uzun dönemde iyi olacaktýr.).
7. Dmsas ( dip dalýþ yaptý tepki için aldým tepki zayýf kaldý bekliyorum, iyi trade hissesidir)
Bizim yaramaz neler yapýyor öyle, hayýr olsun![]()
1.5 yýldýr yatýyor. 9 lira henüz beni tatmin etmiyor açýkçasý. Benim hatam da 3 çeyrek önce bugünlerde 3-4 fkya düþeceðini öngörüp yatýrým yapmak oldu. Bizim piyasa çoðu zaman miyop. 3-4 fkya düþsün o zaman fiyatlarýz mantýðýnda.
Yer Ýmleri