Hareketli ortalamadan kapattý, inþallah yarýna 1,31 destek yapýp yukari çýkar endeks kötü bu kagitta endeks çýkarken deðilde, düþerken ayak uyduruyor ne hikmetse...Hayýrlýsý
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketli ortalamadan kapattý, inþallah yarýna 1,31 destek yapýp yukari çýkar endeks kötü bu kagitta endeks çýkarken deðilde, düþerken ayak uyduruyor ne hikmetse...Hayýrlýsý
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksle beraber çýktý ya düzeltmesini yapýyor![]()
yenilenebilir enerjiden tutun, yazýlým, üretim, pazarlama gibi bir çok konuda uzmanlaþan, altý aylýk cirosu 800 000 000 olan þu biliþim þirketine bir bakýn... piyasa degeri 60 000 000 ... bu þiret deðil, bünyesindeki iþtiraklere bakýldýðýnda bence bir holdink....kaç tana böylesine ucuz þirket kaldý bistte....zamana yayarrak iyi de topladýlar..çok sýkýþtý... sahibi bile piyasaya mal vermek zorunda kalýyor.. yatýrým tavsiyesi deðildir...![]()
Hisse 1,23 - 1,24 civarýnda falan tutunamazsa;1,15'de tutunsun diye dua etmek lazým.Benim gördüðüm bu kýsa vadede...
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
katýlýyorum, çýkmayan hisse düþer mantýðý ytd
kaç gündür bu escom için yazdýklarým yayýnlanmýyor.Hayret yeni yeni yazýsý yayýnlanan var.
çýkmayan hisse düþer demiþtim, beni duydu sanki biraz canlandý ama gerisi gelmedi gibi, valla escom ömrümüzü yedin bitirdin, hala zararý doðrutamadýk halen kýrmýzýdayýz.... ytd
Yer Ýmleri