............
............
Önümüzdeki hafta tekrardan 1,30 lu rakamlarý görürüz inþallah; bist haftaya toparlanirsa escom da hareketlenir
.../YTD/...
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks raðmen gitmeyen tek hisse. Metro yatýrýmýn gazýyla 2 defa sanýrým gün içi atak yaptý. Sonrasý yine hüsran. Yükseliþe 1 seans bile dayanamýyor. Anýnda satýþ yiyor. Aldýk elimizde kaldi. Endeksin rallisine ayak uydurmaya bir tek bu kaldi. Yýllýk bazda eksi yada ona yakýn bir yerlerdir. Hemde 120 binleri görmüþ endekse raðmen. Unutmadan ralliye gelmez ama düzeltmeleri kaçýrmaz. Hiç haber De yok. Kesinlikle Ytd.
Lenovo A7000-a cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir. Yatýrým tavsiyesi - danýþmanlýðý hiç deðildir. Sallama þeylerdir.
Artý borsada yüzde üç düþüþ bu hisse çakýldý 115000 endekste bile prim yapmayýp deðer kaybediyor bu kaðýdýn gitmesini baskýlayan kim varsa binbir ah alýyor.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Escom senden birþey olmaz ytd boþa zaman kaybý
Ben yazmadan duramayacaðým. Bir kaç kez yazdým Hbuyukcan tepki gösterdi bi daha yazmadým. Escom bildiðim tek taþýnmazi olan binayý sattý, toshiba iþi bitti . Greentech çalýþmýyor. Yazýlýmdan 3-5 kuruþ ve elde kalan tabletlerin satýþýndan 3-5 kuruþ faaliyetleri bu kadar. Nakit parasý var biraz onuda yatýrýma degil vadeliye koyup faiz alýyor heralde. Anlamsýz iþsiz güçsüz içi boþ bir þirket olarak görüyorum ben.
Maalesef 1.37 den twitter pazarlamasý ile aldým 1.16 dan sattým kol gibi zarar vardý.
Sahibi hibo 1.37 den 1.35 ten 1.16 dan satýp duruyor.
Biri vardý burda patronun sattýklarýnýn pazarlamasý yapýlýnca bi daha yaklaþmamak gerekir diyordu haklý. Ama o pazarlama da yapýlmayacak gibi gelmeye baþladý bana .
Umarým ben yanýlýrim güzel prim yapar da herkes kazanýr.
Ama benim hiç ümidim yok.
Yazma amacým bilmeden alana fikir olsun diyedir asla ytd
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket sanki kapalý kutu hiç doðru dürüst yazanida kalmadý nede basýnda hakkýnda yazýsý çýkýyor yazýk birde borsada iþlem görüyor zarar ettik ve bir sürü fýrsat kaçtý bunun yüzünden.
Yer Ýmleri