Malý döþemeye devam patron sattýkça ben destek atýyorum. Bin bin çaktýrmadan keseyi dolduruyorum.spek anlamsýn
Malý döþemeye devam patron sattýkça ben destek atýyorum. Bin bin çaktýrmadan keseyi dolduruyorum.spek anlamsýn
Patron satmiyor on gündür ama bir türlü beklenen tepki alimlarida gelmiyor diplerden hayýrlýsý nasipte varsa bu hisseden para kaptirmadan çýkabiliriz... 55 günde 20 kademe düþtü 😞 alýn teri ve 1001 zorlukla arttirtigimiz az biraz paramýz da spek patron bu hisseyi baskýlayan ne kadar kiþi varsa onlara raðmen döner dolaþýr tekrar sahibini bulur inþallah ...yapacak biþey yok keþke bu hisseye bulasmasaydim demek için çok geç...
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gardaþlar;
-Ýnsan mal taþýmadýðý tahtada niye gelir yazar bir düþünün?
-Hemen aklýnýza elinizdeki mallarý ucuza almak istediklerini düþünüyorsunuz?
-Peki aklýnýza neden patronun bedava mal sattýðý tahtada birileri elinizdeki malý alsýn ki?
-Adam çok hevesli olsa sizden malý alacaðýna kamyonu dayamýþ neredeyse þirketin tamamýný boþaltacak patron malý almaz mý?
Burasý forum ortamý söylediðimiz bir þey varsa; çok þey bilip maalesef ancak çok azýný söyleyebiliyoruz.
Ne olur anlayýn, acaba bilgi paylaþmaya çalýþanýn sadece insan oðlu insan olduðunu neden düþünmezsiniz?
Grafiði açýp bakýyorsunuz; bir de o da ne fiyat 4. TL.dan buraya inmiþ, yukarýdan aþaðýya % 90 düþmüþ fakat ayný düþtüðü noktaya çýkmasý için bu sefer fiyatýn % 300 artmasý demek?
Anlýyorum bu sizi zengin olma konusunda heyecanlandýrýyor, fakat bu malý iskontoyla daðýtan adamlar sizce bu kadar salak mý?
Þu anki aldýðýnýz fiyat adamýn 20 kuruþ dan 5 kat 1 TL.ya çýkarttýðý fiyat olduðunu hatýrlamanýz dileðiyle?
Patron senetleri böyle olur ,baský baský baský örnek samat tam sekiz yýl baský baský,ama çiçek gibi bir gün açar oda sen olmazsýn Özdere GYO gibi sabýr diliyorum
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri