Patronun mallari bitti herhalde. Hisseye OPcular girdi.
![]()
Patronun mallari bitti herhalde. Hisseye OPcular girdi.
![]()
Açýklamalar
Þirketimizin hissedarý ve Yönetim Kurulu Baþkaný Halil Ýbrahim Özer, kendisine ait 250.000 lot þirketimize ait hissesinin satýþýný 04.06.2018 tarihinde gerçekleþtirmiþtir. Satýþlar öncesi % 38,62 olan Halil Ýbrahim Özer'in pay oraný, satýþlar sonrasý % 38,12 olmuþtur.
bu hissenin sonunu çok merak ediyorum ortalamam 80 kuruþta kaldý ortalama düþürmeye korkuyoruz aha burdan döner dediðimiz her yerden veriyor 2 sonuç var þirket gerçektten battý þirket sahibi ibiþ hisselerini satýyor ya da hisselerini kendisi bir spekle anlaþmýþ ona satýyor ve arada küçük yatýrýmcýdan dökülenler ile toplatýp vurgun yapacaklar.
son durum nedir sizce
Ana paranin ucte 2 sini kaybettim bu hissede maliyet 92 kac yil bekleriz bilmiyorum artik
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiþe bakarak ikinci söylediðinizin doðru olma ihtimali yüksek. Anlaþmalý arkadaþlarýyla mallarýn piyasada satýlmasý için anlaþmýþ olabilir, tahtada sattýðý mallar göstermelik olup sonra virmanla veya tahtada baþka bir hesaptan almýþ-alacak olabilir. Patron haricinde tahtada yüklü mal alýþ veya virman görürseniz yine birine mal aldýrmýþ demektir. Körle ve malum zengin aile bebesiyle ortaklýklarý bu þirket ayakta ve patron .... olduðu sürece devam edecektir. Kim aldý kim sattý geriye dönük olarak inceleseler ve yaptýrým uygulasalar ne patron kalýr ne þirket. Direkt göz altý pazarýna postalanýr. Rabbim bunlarýn layýðýný versin Ýnþallah.
31.12.2016'da halil ibrahim özer'in payý %65,52.
20.06.2018'de halil ibrahim özer'in dolaylý yoldan payý %65,52.
Gerçekten düþüþ sebebinin patron satýþý olduðuna emin misiniz?
Yer Ýmleri