Hubvc neden bu kadar dipte ve deðersiz anlamak zor, tamam geçmiþte çok fena mal kilitlemiþler onu anladým. Neden hala düþme derdinde her dipten tepki daha derin düþüþle sonuçlanmýþ, bu kadar uzun bir süreçte hiç kimse bu þirkette bir potansiyel görüp hisseyi yukarý çekmeye neden giriþmemiþ bilemiyorum.
Escom un sonu hubvc gibi olur mu, bence olmaz. Ama siz olabileceðini ima etmiþsiniz, hubvc yaþadýðý süreci net gözlemlediyseniz orada yaþananlarý anlatarak escom için benzer bir sürecin yaþanma riskini deðerlendiririz.
Ben teknik olarak ve þirketin vizyonu olarak hala beðeniyorum, ama bu kadar kýsa sürede yüksek pirime ulaþan hissede stop losee yapmak gerektiðini düþünüyorum. Bu hissede bu fiyattan pozisyon almak cesaret iþi, elde olaný tutmak ise trendi sonuna kadar deðerlendirmek için iyi olabilir. Fakat trend bozulduðunda tetikte olmak lazým. Sert yükseliþler ara ara düzeltmeler ile dengelenebilir. Ýþte o geri çekilmelerin trend dönüþümü yoksa güc toplamamý olduðunu anlamak biraz tecrübe ve önsezi iþi.
Escom la link ve sarky ile kurduðum gibi duygusal bir bað kurdum, bu kadar yeni teknoloji þirketine ortak olmasý, alesta yatýrým a ve dolayýsýyla escom a hayranlýk duymama sebep oluyor. Bunlarýn hepsi güzel ve stratejik yatýrýmlar. Alesta yatýrým i halka arz etme düþünceleri vardý, ama son dönemde bununla ilgili hiçbir haber akýþý olmadý, alesta yatýrým halka arz edilirse ortak olmayý ve uzun vadeli hissesini taþýmayý çok isterim.

Alýntý yaparak yanýtla
hisse fiyatý çok yüksek spekülatif bir düþüþ yaþanýrsa laf söz olur diye þirket mümkün olduðunca kap atmamayý beklemeyi mi tercih ediyor acaba, 
Yer Ýmleri