Fincan kulb formasyonu oluþmuþ spek nakýþ gibi iþlemiþ grafiði, artýk keyfine kalmýþ, sýcak yada soðuk içeceði fincana doldurup içmesini bekliyeceðiz
GT-I9301Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fincan kulb formasyonu oluþmuþ spek nakýþ gibi iþlemiþ grafiði, artýk keyfine kalmýþ, sýcak yada soðuk içeceði fincana doldurup içmesini bekliyeceðiz
Yol açýk Yola çýk.
Hisse;grafiksel olarak iyi olmasý, göstergelerin dipte olmasý ve patronun alým yapmasý sebebiyle ilgimi çekti umarýmki bu unsurlar tuzak deðildir ve umarým sizin söylediðiniz satýþ durumu gerçektir,teknik önden gider haber sonradan gelir durumu burada gerfekleþmiþ olur..hepimizin bol kazançlarý olsun..
Yol açýk Yola çýk.
Bu satýþ haberi gelecekse gelsin ve ataða kalksýn. Ne kadar bekleyeceðiz daha. 1.30-1.35 görsün inanýn ardýma bakmadan çýkacaðým. ytd. Ancak ben bu satýþ haberlerinin de yalan olduðunu düþünmüyorum. Ateþ olmayan yerden duman çýkmýyor. Eðer doðru ise yakýnda kimse tutamayacaktýr. Bekleyeceðim. ytd
nefis bir dip oluþumu var...0,80-0,85 arasý alým yeri...sabýrla bekliyorum.
ERSU.jpg
Endeksteki düþüþün sebebi yabancý satýþý. bu nedenle yatayda kalan hisseler yabancý payý yok denecek kadar az olanlar. Ersu daki durum tam da bu. Satýþ haberi falan gelecek olsaydý þimdiye çoook farklý fiyatlama olurdu.
Redmi Note 3 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri