Ramazan bayramýnýz mübarek olsun.
Ramazan bayramýnýz mübarek olsun.
dirençler 1.02 sonrası 1.13. YTD.
Anlýk takas ve derinlik
BIST Senet_Araci Kurum Dagilimi_20170629_171450.jpgERSU ERSU GIDA [B]_20170629_171500.jpg
Güncel takas ve derinlik (itibar puanlarýnýz için teþekkürler.)
BIST Senet_Araci Kurum Dagilimi_20170630_145332.jpgERSU ERSU GIDA [B]_20170630_145327.jpg
Þu tablolarý nasýl okuyacaðýz nasýl deðerlendiririz kýsaca biri anlatýrsa çok memnun olurum arkadaþlar, þimdiden Allah razý olsun
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.talibimtalip, sadece bu tablolara bakarak pek bir þey anlamak malesef mümkün deðil, bu tüm kaðýtlar için ayný, sadece iyi bildiðiniz kaðýtlarý canlý olarak izleyip bu tablolara anlýk olarak bakarsanýz size az biraz fikir verebilir yoksa bunlara bakarak çok büyük avantaj saðlamak bence mümkün deðil, tabi farklý düþünenlerde olabilir.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Takas analizine hayli önem verenler var, yeni baþladým öðrenmeden çok iþlem yapmak istemiyorum o yüzden soruyorum, cevap için teþekkürler üstadým
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben teþekkür ederim, üstat deðil sizler gibi acemi borsacýyým, ama saðolsunlar aklý baþýnda abilerimiz sayesinde bazý þeyleri öðrendik/öðreniyoruz. Takaslar herkesin görüþüne açýk olduðuna göre herkesin gördüðü þey sýr deðildir hatta teknik analiz bile bir yere kadar, çünkü tüm o deðeleride herkes az-çok görüyor, bence asýl olan temel analiz ve hatta varsa içten bilgi alýnarak yapýlandýr, tabi tüm bunlarý uygularken borsanýn temel kurallarýný ihlal etmemek lazým; kredili iþlem yapMA, borsaya yatýrdýðýn para ihtiyacýn olan bir para olmasýn gibi gibi![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri