#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...01021616085747
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...01021616085747
Hisse 9 TL oldu yine. Aracý kurum daðýlýmýna baktýðýmýzda yabancý abanýyor hisseye yine.
Ama yabancý iyi de trade yapýyor bu arada. Fakat her þekilde 1 aydýr alým tarafýnda.
9 TL olmaz bir daha diyen birileri vardý buralarda)) "Sakýn bulaþmayýn" diye açýk açýk yatýrým tavsiyesi verenler vardý.
Gözünü sevdiðimin piyasasý yanýtý yapýþtýrýveriyor tokat gibi.
Evet evet, operasyon çocuklarý hisseyi yükseltiyordur falan filan. Hý hý... Haklýsýnýz goygoycu tayfa.
Neyse, geçen iþyatýrým bir rapor yayýnladý. O raporun içeriðinde güzel bilgiler vardý.
Ancak bana göre fiyat hesaplamasýnda yanýlmýþlardý. Çalýþtýðým kurum da iþyatýrým ve
yatýrým danýþmanýmla da konuþtuk bu konuyu. Neticede tüm portföy gýrtlak ipeke devam ediyoruz.
Sahiplik davasý nihayete erecek gibi duruyor 9 ocakta.
Dava sonrasý söðüt madeninin tekrar kozal'a kiralanacaðý beklentisi çok yüksek.
Bu üç þirkette bir sadeleþtirmeye de gidilmesi olasýlýklar dahilinde. Ancak bu biraz da uzun dönem hikayesi.
Þu an için aslolan son finansallara göre bu þirket çok ucuz kalmýþtý kozaa ile birlikte.
Endeksin de arttýðý bu dönemde bekleyenler kazançlý çýktý. Kazandýk ve haklýyýzBol kazançlar ortaklar.
Tavana kadar 2,6 milyon hisse var. Bakalým tavana kilitleyebilecek mi?
credit 800 bin hisse aldý (citi adýna alým yapýyor), ortalamasý bugün için 8,76.
saðlam satýþ geldiiyi ki tavan falan dedik
Bu satýþ dalgasýnda yat fin ve credit alýmlarý daha da arttý. 1,5 milyon oldu yat fin. credit ise 860 bin.
Ekstre muhabbetine girmeyin ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýsyatirim raporunda, kozalin elinde ruhsatý bulunan 250 yi aþkýn maden sahasý olduðu gozardi edilmiþ. Bunlardaki olasý olumlu maden çalýþmalarý yukarý yönlü potansiyel barindirmaktadir. Söðüt madenine ve madenlerin 2023 te sonlanacagi lfadesi etrafýnda dönülmüþ. Dediðim gibi ruhsatlý 250 maden sahasý var ne çýkacaðý hiç belli olmaz.
Yer Ýmleri