ben grafikleri ortaya koydum, diyeceðimi de dedim. kafamý karýþtýrmamak adýna sustum.
Sali - Crs gunu 6,05-6,20 arasinda arrow dan %10 kap duyurusunu bekleyebiliriz.
IPEK kýz rampaya oturmuþ....Hafif hafif yol alýyor...Takaslar, hacim ve esas önemli olan fiyat gayet güzel.Ana trendde bunlarý destekliyor.Aksi bir geliþme olmazsa trend devam edecek gibi duruyor.Kozaa'nýn da yakýnda hareketleneceðini düþünüyorum.....Ne de olsa anca beraber kanca beraber....
Beklentisi bol bir hisse,bu aralar biraz fazla dillenmiþ olmasý güzel deðil.Takaslarý,yabancý giriþi,para giriþi mükemmel. Madencilik ile ilgili olanlar bu hissesini deðerini daha iyi anlar.Kayyumdan çýkýp TMSF ye devrolmasý da güzel. Bence bu hisse diðer grup hisselerinden ayrýþacaktýr. 30 Nisan milat olacak,rakam vermek forum kurallarýna göre yanlýþ ama ben daha yolu olduðunu düþünüyorum.Bir de hisse net IPEK sayfasý çok raðbet görmüyor.Bu denli beklentisi olan hisseler de sayfalar 5 er 10 ar gidiyor bu güzel bir durum. Iyi pazarlar.
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri