Hadi aslaným geride kalma. Az çýkýp, çok düþenlerdensin ama sen halledersin. Yabancýlarýn bu hisseye girmesi þart. Gel yabancý gel. Petrol, enerji hissesi gel. Beni de pazarlamacý yaptýrtýn ya ipek neyse. Kaz gelecek yerde sürünmeye razýyým.![]()
Hadi aslaným geride kalma. Az çýkýp, çok düþenlerdensin ama sen halledersin. Yabancýlarýn bu hisseye girmesi þart. Gel yabancý gel. Petrol, enerji hissesi gel. Beni de pazarlamacý yaptýrtýn ya ipek neyse. Kaz gelecek yerde sürünmeye razýyým.![]()
Hepsinin aðasý ipek bu kozalaklarýn en güzel kaymak ipekte olacak çok yakýn zamanda ytd....
Tarih: 14.08.2017 ..... Kozal: 36 TL ...Ýpek: 6,40 TL.
Þuan..... Kozal: 50,50 TL ise ....Ýpek: 9,00 TL olmalý. Ýnþaalah bilançolar iyi gelirse kýsa sürede deðerini bulur. YTD.
2017 Ekim'den gelen düþen trend bugün hacimli yukarý kýrýlmýþ gözüküyor.Tekrar bu üçgenin içine girmememiz lazým.
Hacim ise kýrýlmayý destekliyor.Özelikle seansta 17:25 sonrasý 3 tane ard arda 5 dk'lýk periyodda milyon lotluk iþlemler olmuþ.
https://invst.ly/77y4q
Bakalým artýk, giderse hýzlý gidecek olan Ýpek kýz yüzümüzü aðartacak mý ?
kozal 12 aylýkta 600 milyon faaliyet karý elde etmiþ ancak 200 m vergi cezasý ödemiþ...399 m net karý var...
vergi cezasý bir kereye mahsus olduðuna göre...faaliyet karý artýþý çok iyi...
kasasýnda 1.65 m nakit görünüyor...
kozal ýn karýnýn %45 i kozaa ya kozaa ya gelen konsalide karýn %52 si de ipeðe yansýyacaktýr...
kozal ýn 2017 karýnýn daha da yüksek olacaðýný düþünmekteyim....ytd
IPEKE Konsolide 2016/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -70944000 Ana Ortaklýk Paylarý: -46848000
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
IPEKE Konsolide 2016/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 261.324.000 Yýllýk Deð%:176
2017 ve 2018/3 lük seni bekliyoruz......
2016 yýllýk bilanço 261 milyon kar....
helalllll....
en babasý bu çýktý ....ytd
Yer Ýmleri