IPEKE Konsolide 2019/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 754142000 Yýllýk Deð%:70 Ana Ortaklýk Paylarý: 171572000 Yýllýk Deð%:93
IPEKE Konsolide 2019/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 754142000 Yýllýk Deð%:70 Ana Ortaklýk Paylarý: 171572000 Yýllýk Deð%:93
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu verilerle, bu finansallarla, ustelikte altýndaki 1500 dolarlýk fiyatla bu kaðýdý bu fiyatta tutanlar tam bir operasyon çocuðu... Her yol mubah diyen fetöcü anlayýþýn artýklarý...
Yirmiüç'ün dediði gibi bu adiler yarin bu finansallara raðmen açýlýþta eksi açarak fake denemesine girisebilirler...
Aynen öyle olacak
Yolumuz açýk. Bilanço gayet güzel arkadaþlar. Hayýrlý olsun. Olumlu haberler arka arkaya geliyor. Mahkemeye kadar tarihi zirve geçilecektir ve çok daha üstüne çýkacaktýr diye düþünüyorum. YTD.
Yarýn için 5,75 üzeri kapanýþ olumlu havanýn teyidi olur. YTD.
Finansallardaki bunca iyileþmeye ve davanýn sonucu yaklaþmasýna raðmen bu kaðýdý 2017'den bu yana 4.00 - 6.00 bandýnda tutmak tam bir operasyon çocukluðu ve tahminimce tahtaya hala hakim olan fetöcü artýklarýn iþi...
Yer Ýmleri