Originally Posted by Serhatediz bence kan alma hevesin kursaginda kalacak gibi.İnsaallah beraber aliriz ama???? Ben kan alıcam diyosam alırım.Şırıngayla numunelik kan .
Originally Posted by KESKİNALİ Ben kan alıcam diyosam alırım.Şırıngayla numunelik kan . Sivrisinekler de kan alıyor
Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.
Originally Posted by Fast Sivrisinekler de kan alıyor Hayirdir kardes dert ney.bu tahtada ben değil sivrisinek sen olabilirsin.herkesin çapı belli .benle tahta sahibi uğraşır.sen vızıltısın.
Originally Posted by KESKİNALİ Hayirdir kardes dert ney.bu tahtada ben değil sivrisinek sen olabilirsin.herkesin çapı belli .benle tahta sahibi uğraşır.sen vızıltısın. bir derdim yok sizinle kan alıcam diyorsunuz kan alıcı olarak sivrisinek aklıma geldi ben vızıltıyım zaten..
Originally Posted by Fast bir derdim yok sizinle kan alıcam diyorsunuz kan alıcı olarak sivrisinek aklıma geldi ben vızıltıyım zaten.. Derdin yoksa sorun yok.Vızıltı olman senin sorunun.Ben şırıngayla alıcam yazdımmı yazdım.Söz üstüne söze gerek yok.Yazıyorsak sebebi vardır.
Originally Posted by KESKİNALİ Derdin yoksa sorun yok.Vızıltı olman senin sorunun.Ben şırıngayla alıcam yazdımmı yazdım.Söz üstüne söze gerek yok.Yazıyorsak sebebi vardır. kimden alıyorsan al ne alıyorsan..
Forum Rules
Yer İmleri