-
Merhaba.Güncel durumuyla alakalı analiz/yorum yapabilecek arkadaş var mı?
Teşekkürler
-
Buralar pek ıssız kalmış...
Millet çorak tarlalarda "bayram "yaparken Bistin en verimli arazisinin böylesine ıssız olması tuhaf!!!
-
Bu sakin zamanların sürpriz atı gibi, ama hayat sigortaları işi Nisanda da güzel verileri pandemiden etkilenmemiş fiyatta pozitif ayrışma beklerdim 7 den döndü kaldı izlemeye devam,faizler düştükçe kredi çeken arttı hayat sigorta poliçesi de yapılıyor bu vesileyle
-
https://gazetebanka.com/m/ekonomi/ts...adi-h6575.html
Hayat sigortası primleri 2019 Nisan a göre yüzde 50 artmış, sektörde ikinci sırada anhyt gelmekte bu veriler hisseden beklentimize cevap veriyor hayırlı işler
-
Dar alanda kısa paslaşmalara devam...
Madem ileri çıkmakta zorlanıyon at topu geriye...Kucağımı açtım bekliyorum...
-

Originally Posted by
dayan
Madem ileri çıkmakta zorlanıyon at topu geriye...Kucağımı açtım bekliyorum...
Verdi valla!! Zerre miktar korkum yok..Portföyün %50 si kadar daha alırım aşağı gelirse...Bistte huzurla taşıyacağım tek hisse (şuan)
-
Hem karını artırıyor hem de düzenli temettü dağıtıyor, krizlere karşı da dirençli daha ne olsun. Ben de 6.55 ve 56 dan tüm alımını yaptım, uzun zamandır takipteyim 7 ye dayanınca çok üzülmüştüm kaçırdığım için. Fırsat verdi alım yapmama..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

-
6,50 destek noktasında burdan dönecek mi daha salınacak mi?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri