Tüm sigorta þirketleri bu gün alabora oldu, sebebi nedir bilen var mý?
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm sigorta þirketleri bu gün alabora oldu, sebebi nedir bilen var mý?
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Düzeltme denebilir,anhyt onlardan önce durulmuþtu güçlü temeliyle inþallah düzelecektir ama biraz zaman isteyebilir
5 gündür kýrmýzý yakýyor,endeks 102 den 105 e geldi kötü performans bakalým nerden dönecek
Hisse tarihi bir kar açýklamýþ, hem de bir çok þirketin zarar ettiði bir dönemde..Bir çok þirket için 2 çeyrek 1. Çeyreðe göre daha zor geçecek çünkü bir çok þirket iþyapamaz durumdaydý yeni yeni faaliyetlerine baþladýlar.. Her sene düzenli temettü daðýtan bir hisse ve bu temettüyü her sene artýrmakta. 20 yýl önceki yatýrýmlar düzenli bir þekilde kara dönüþmekte buda her sene finansallarýn daha da güçlenmesinþ saðlamakta. Ben ce geleceðin en kýymetli hisselerinde biri olacak. Bu son satýþlarýnda belli bir plan dahilinde yapýldýðýný düþünüyorum. Malum hisse çok sýð ve öyle hisse toplamak kolay deðil çok az bir alýmla fiyat çok yukarýlara sýçrayabilir o yüzden düþük fiyattan ama yavaþ yavaþ alýmla bu iþi götürmeye çalýþacaklardýr ne zaman kadar 2 çeyrek karýndan sonra her þey belli olacaktýr.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Yorumlasaydýnýz güzel olurduANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükselen trend alt bandýnda... Kimileri için stop, kimileri için fýrsat yeri. Yeþil renkli ortalama 50 günlük. FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temeli saðlam iþleri yolunda,yolundan dönerse þaþýrtýr piyasa salmazsa pazartesi toplamasý lazým
Yer Ýmleri