Kimse yok mu?
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Bu hisseyi birtek benmi aliyorum diyordum rlc sizde varmissiniz
Sn alican. Bir süreliðine çýktým anhyttan. Anadolu hayatlarýmla Aksigorta aldým. Tek kaðýt aksigortadayým sigorta sektöründe. Gözüm burda. Ak sigortanýn farký kapatmasý beklentisi ile bu hamleyi yaptým. Kapatmasý için sebeplerim var ama kapatamayabilirde. Kapatmamasý içinde sebeplerim var. Kapatmazsa yapacak biþey yok. Zaman herþeyi gösterecek. Ben kendi icadým taþ devri takas yöntemini kullanan birisiyim. Saçma ve yanlýþ gelebilir ama stilim bu.
Anadolu hayat hep iyi ve hep iyi olarak kalacak. Nasip ne ise göreceðiz. Umarým yükselir ama akgrt bana dönüþ fýrsatý vermesini de kendi adýma diliyorum.
Dün akbank genelde doce ye virmanliyor tahtadan aktif olarak hisse aldý hisse zaten sýð küçük alýmlar ile yükselip dusebiliyor reisin dediði gibi özel sandýklar bes sistemine aktarilirsa isbankasi munzam sandýðý Anadolu hayat a aktarilirsa Anadolu hayata devasa bir para giriþi olur iþ bankasi istariki iken sahibi olacaz boyle birþeyi hayal etmesi bile mükemmel ötesi dusuncelerim tamamen hayal ürünü olup kendi kararýnýzý kendiniz veriniz
Yer Ýmleri