Son 4 çeyrek kar toplamımızda artış devam ediyor.
Geçen çeyrek 1,29 milyar TL yıllıklandırılmış kar var iken bu çeyrek 1,325 milyar TL olmuş.
Her çeyrek iyi sonuçlarla devam ediyoruz. Güzel bir sektöre ortağız gibi düşünüyorum.
Son 4 çeyrek kar toplamımızda artış devam ediyor.
Geçen çeyrek 1,29 milyar TL yıllıklandırılmış kar var iken bu çeyrek 1,325 milyar TL olmuş.
Her çeyrek iyi sonuçlarla devam ediyoruz. Güzel bir sektöre ortağız gibi düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
TURSG çeyrekte 150 milyon kar getirmis..beklenti 280 milyon karmis...sigortacılık sektöründe BES dışındakiler tirt çıktı...galiba bir iki sene daha tirt bilanço yollamaya devam ederler gibime geliyor...döviz arttıkça maliyetleri de artıyor...bakalım 2022 ide bizleri neler bekliyor
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be. 8 milyar nakitle yaptığına bak tursg nin. Faizinin 3 aylığı 350 milyon tl!!! Araç parçaları üfelemiş harbi ki tursg en az dağılımda kaskosu olan şirkettir.
Yapısal bi düzenleme şart. Bu araç fiyatları ile zor artık. Devlet sıfır araç satarken kaskoyu içine ekleyerek 10 sene paket halinde satmalı. El değiştirirse kalan kasko parasınıgüncel ödemeli. Kimse kasko yapmıyor, yapmak istesede
Bi tavan beklemiştim kırgınım sana ANHYT
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karını böyle artırsın illaki gidecek ortak..bize bı heyecan yaşatsın istemiştim onu çok gördüler) seneye 700-800 milyon kar getirsin bana kafi...sonra inşallah 1 ve üstü CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak anadolu hayata da geçtin mi?
Aynen ortak 9.24 den bı 10 bin lot aldım...bu iki besin peşini bırakmam artıkCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri