RLC dostum faaliyet raporunu bize güzelce anlatýrbu bilanço bý analiz hak ediyor þimdi
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
RLC dostum faaliyet raporunu bize güzelce anlatýrbu bilanço bý analiz hak ediyor þimdi
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýsa ve özce
Hayat teknik karýmýz 9 aylýk 2020 2021 %14 düþerken
Bes dalýnda teknik karýmýz 2020 yýlýnda total 146 milyon iken 2021 9 aylýkta 167 milyona çýkmýþ. Dikkat beyler 146 milyon 2020 full , 167 milyon 2021 9 aylýk, yani þu anki 9 aylýkta bile geçen seneye göre %14 teknik kar artýþýndayýz. BES ler bomba!! Verhasýl.
Daha da bomba olan mali gelir 2020 full 255 milyon iken, 2021 9 aylýk mali gelir 245 milyon. Bunada dikkat daha 3 ayýmýz varken mali gelirimiz sadece geçen senenin fulünden 10 milyon tl eksik. Ve mali gider ve diðer giderler 2020 yýlý full 72 milyon iken 2021 yýlý 9 aylýk 65 milyon. Burdan varsayým yaparsak 2021 sonuna kadar mali gelir ile gideri çkarýp net mali karý 202 ile kýyaslayalým...
2020 mali gelir- mali gider ve diðer giderler net karý 183 milyon tl iken, 2021 yýlý böyle giderse 252 milyon gelecektir. Bu ise %37 lik büyüme geliyor demektir. Büyüyoruz verhasýl kelam. Rakamlar ortada![]()
Ortak 2022 için ceyreklik 250 milyon kar gelecek gibi ne dersinCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bluechip.
Bilanco cok iyi.Karini boyle duzenli artiran firma fazla yok.
Ayrica sektorun potansiyeli cok buyuk.
Saygilar.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bluechip evet ama ben beþiktaþlýyým gibi biþey benim için. Sessiz kralýmýn sadýk askeriyim![]()
Borsa hayatýma lot altý ile iþbankasýnda tanýþtým. Geceleyin heyecanla satardým. Alýrdý iþbankasý.Sonra ayrýldýk. Ama geçmiþe bakýyorumda beni ben yapan hep iþbankasý ve gruplarý idi. Arada baþka kaðýtlarda tabiki var,hemde baya ama ana tema iþ grubu.
Ýlk arabamý isgsy ile sýfýr maliyet aldým.ama en sevdiðim arabam o idi.yokuþlarda týkanýrdý ama yagidar idi.
Evimin peþinatýný tskb ile ödedim.
Ýþ bankasý kurucu ile lig atladým.
Ýþmenle x5 oldum.
Ama artýk yeter, iþ grubundan 1 kaðýt alýcam ve tutucam dedim oda anhyt!! Sessiz kral, seni iþ menkul deðerlerden toplamaya devam.
Birgün herkes seni anlayacak,pirana gibi saldýracak ama sen iyi niyetini gösterip halkýn senden faydalansýn, sermaye herkese bölünsün diye bedelsiz vereceksin. Çünkü bi kral bunu yapar,paylaþýr.bonkörlüðün bilenler tarafýndan dillere destan.
Bakalým avane aracý kurumlar ne dicek.
Gitsende gitmesende deðerini bilenler var, ve her þey birgün mutlaka ederine gider....
YOLUN AÇIK OLSUN.....![]()
Yer Ýmleri