Ben ANHYT üzerinde biraz çalýþtým. Sorunuzun üzerinden yaklaþýk 3,5 ay geçmiþ ama çok fazla konuþulmayan bu hissede þu sýralar 4.94 civarýnýn iyi bir alýþ yeri olabileceðini düþünmekteyim. Eee zaten hisse 4.93 kapatmýþ...??? Fakat günlük MACD'in 0 ekseni üstünde hareketlerini göremiyoruz. Alýþ fiyatýný görmek baþka, alýþ zamanýný tespit etmek baþka...
Doðrudur, sadece yeterli sapmalarla doðruya yakýn yerlerden alýþa geçmek baþarýdýr...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Bundan baþka dolar bazlý son iki-uc yilin diplerinde gezinen "ne yaptigi-yapacagi belli, borcu olmayýp kar eden-karini artýran" hisse kaldý mý bilmiyorum...
Dolar bazlý 7 yýl önceki fiyatlarda... Daðýttýðý ufak temettüler bir yana, þimdi alan 7 yýl önce alan adamla ayný fiyattan alýyor...7 yýl önce alýp bekleyenin vay haline...
Is bankasý grup hisselerinin fanatikleri olur normalde... ANHYT sahipsiz kalmýþ... Yabancý malý koymuþ sepete, bekliyor...
Ülkenin genel ekonomik durumuna iliþkin beklentiler bir yana...
Uzun vade icin bu fiyatlardan portföye dahil edilebilir olduðunu düþünüyorum.
Bugünden yarýna bir faydasý dokunmayabilir, ancak en az 10 yýllýk bir vadede "temettü geliri elde etmek icin" diðer BES þirketi avivasa ile birlikte aylýk alýmlarla biriktirilebilir olduðunu düþünüyorum.
Kýsa vadeciler için çok sýkýcý bir kaðýt.Hacim çok düþük..Bu senedi alan ekrandan uzak durup günlük iþleriyle uðraþacak..Aksi halde dayanamayýp kesin satarsýnýz..
Yer Ýmleri