kimse yok mu burada yahu ? beklenti temettü hiç birþey konuþulmamýþ.
kimse yok mu burada yahu ? beklenti temettü hiç birþey konuþulmamýþ.
Bunun kârý kâr, temettusu gýcýr daha da arttýracaktýr iþler yolunda sektör lideri yan tahtalarda oyunlar bitti kredi yaþam sigortalarý patlama yapmýþtýr diye düþünüyorum beklemesi aðýrlýðýndan olsa gerek
Özellikle bu düþük faiz ortamýnda paraya ihtiyacý olmayanlar bile bankadan kredi çekiyor, Sigortalý. ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Bes policelerinde kriz ortamýnda çýkýþ olma durumu nedir? Aslýnda kriz sonrasý dünyada insanlarýn tasarrufa yönelik eðilimleri artacaktýr ama bunlar uzun vadeli muhabbetler, krizde iþleri arttiysa seneyi ciddi bir karla kapatabilir, ilk çeyrekte oluþan kar beni heyecanlandýrdý.
4 senedir bedelsiz vermemis, yüksek temettü vermesine raðmen bu sene bedelsiz pay verebilir hisse tarihinde 4 seneyi geçirmemiþ vermediði
Güzel günde karanlýk odada 9 kademe verdiler, bu hisseye yakýþmadý umarým çabuk toparlar yolumuz uzun kârlý çeyrekten umutluyum
Yer Ýmleri