Dostum sana þunu diyeyimki 11 de çok git gel yaptý. Hacim þahsi fikrime göre fena deðildi 11 kýrmasý için. Anhyt ýn bence en büyük özelliði çok toplu ve halka açýklýk çok düþük, temettü verimi yüksek. Geçen sene 70 kuruþ verdi ama 380 kar vardý þimdi 519 kar gene 71 kuruþ yani bariz belli ki seneye artýk daha fazlasýný çok rahat verecek. Yani isteseler alýp götürürler. Bu piyasada neler gitmedi ki? 20 tl bana göre makul fiyat en azýndan avisayý yakalayabilmeli.
Yapý krediye gelirsek; tek rapor yollayan, hedef fiyat veren aracý kurumdu anhyt için. Þöyle 4 5 tane yollasa ortalama daha iyi fikrimiz olurdu. 13 tl hedef fiyat yýlsonunu verdi ama net kar %6 artar dedi.neye göre dediler ama ben %20 min artýþ bekliyorum. Tabi 2022 kredi çekmeler 2020 ye göre azaldý ams millet besine sýmsýký sarýldý, sarýlmýþ. Fon büyüklüðü %35 gibi dehþet arttý ve 30 milyarý geçti.adamlar fon büyüklüðü net karýmýza pozitif katký yapýyor derken ben %6 net kar büyümesini pek gerçekci bulmuyorum. Diyelimki dedikleri gibi oldu, temettülerle maliyetlerimiz dehþet aþaðý çekilirken bir kaç sene sonrasýný düþünemiyorum.
Sessiz kral diyorum neden? Çünkü fon büyüklüðü 100 milyar tl yada 10 milyar dolar olana kadar tutmak istiyorum. 10 milyar dolar fonu olan bir sessiz krala herhalde ölüsü 100 milyon dolar banko net kar düþer!
Ortaðým çok kaðýtta ortaklýðým var. Hepsinin rakibi var. Ama teknoloji deðiþiyor, geliþiyor. Hepsi sonuçta risk altýnda.ama en büyük emeklilik ve hayat sigortasý asla risk altýnda olmaz. Çok gitmez ama hep gider. Dünya ve insan var oldukca baki bir þirket olacak.
Ayrýca bonusumuzda olabilir. Bakan bes þirketleri için çalýþmalarýmýz var demiþti. Ya birgün devlet ben artýk kimseyi emekli etmicem, herkes beslerden emekli olsun derse. Ayrýca geliþmiþ ülkelere göre çok geriyiz buda var. Bence her 20li yaþlardakiler bu ülkede ne olursa olsun besli olmalý. Gitsin altýn alsýn, döviz alsýn borsa oynasýn ama git be kardeþim 250 tl ye bese de gir. Ver kredi kartýna otomatik ödeme 3 lokanta paran altüstü.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri