https://twitter.com/BayTutumlu/statu...442886656?s=19
Mi MIX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/BayTutumlu/statu...442886656?s=19
Mi MIX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varlýk aktiflerle gelir. Yoksul para için çalýþýr, zengin ise parayý kendisi için çalýþtýrýr.
Zamaninda avisa ile bunun arasinda kalmis ibreyi bundan yana cevirmistim iyi yapmisim;)
Ara ara yuklu alimlar yapmamistim is bankasi meselelerinde cekinip.
Ama sirket isini fevkalede guzel yerine getiriyor.
Ytd
Karimiz geçen seneden bir týk yukarda gelmiþ kötü ortamda binada þükür mu desek bilemedim
Evet katký ve prim üretimi ilk 6 aya göre böyle devam ettiðini varsayarsak 2020 ye göre %33 düþeceðe benziyor. Zaten hayat primlerinden kar ciddi düþmüþ.sanki millet besleri de iptal etmiþ gibi duruyor, parasýzlýk sonuçta biþey diyemiyoruz. Ama genede besten kar artmýþ. Yani bu üretime göre kar çok iyi diyebiliriz. Dediðiniz gibi 18 yaþ altý bes önemli, bende yaptýrdým. Toplam fon yönetilen 32 milyar tl ye çýkmýþ buda iyi.hedef 50 milyar tl.
3.ceyrek daha iyi gelecektir ortak...18 yaþ altý bes temmuz itibari ile sistemde yer almaya baþladý..CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saðol ortak. Sen anhytta mýsýn?
Yani faaliyet raporlarýnda aslýnda ilk 6 ayý böyle düþünürsek ve gelecek 6 ayý da böyle gelecek farz edersek hem kredi kullandýrma acayip düþmüþ hemde besler bozulmuþ görüyorum. Genede þirket istisnasýz para basan olduðu için hep kar edecek ve ediyor. Ama ülke halkýnýn durumu bu þirketten görülebiliyor. Bu þirketin karý artmamasý demek duraðanlýk demek. Karýnýn artmasý büyüme demektir aslýnda.
18 yaþ altý anadolu hayatta baþlamýþtý bile 3. Ayýn primini yatýrdým. Bu extra bir doping olacaktýr. Çünkü 18 milyon aile bunu bekliyor deniliyordu.anhyt pazar payý %20dersek 3.6 milyon katýlýmcý demektir. 150 tl bazdan yatýrsalar aylýk 540 milyon emeklilik portföy büyüklüðü demektir ve bu ise yýllýk 6.5 milyar tl portföy extrasý demektir. Mevcut koþullarda 32 milyar portföy büyüklüðü olduðunu biliyoruz.3 sene dolmadan 50 milyar tl portföy büyüklüðüne ulaþacaðýzdýr.100 milyar tl yi ise çok uzak görmüyorum. Tabi 18 milyon bekleyen hemen benim gibi bes yaptýrmasý lazým bu hedeflere ulaþmak için. Ama elin amerikalý joni fonu babasýnýn hayrýna kendini belli ederek %5 i durduk yere geçmedi diyede düþünüyorum.
Yer Ýmleri