Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Rica ederim.
Bankalarda olan ülke riski tüm varlýklarda var. Bu nedenle bankalara özgü deðil.
Bankalardaki temel problem göreceli düþük karlýlýk ve dýþa çýkamayan yüksek tahsili gecikmiþ alacak.
1 Ocakta sektörde 151 milyar batýk varken 8 Ekim haftasýnda 149 milyara düþmüþ
Bu mevzuat ve benzeri konulardan dolayý deðerleme yapamýyoruz.
Saygýlar benden
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
Bu nedir ya. Battý mý bu?
16th cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum selam.Yapý Kredi 14 0 milyon bekliyor ANHYT'tan.AGESA'dan105.dolayýsý ile A GESA'nýn biraz daha iyi performans göstermesi hayat sigor talarýný düþününce benim için daha anlamlý olacaktý. çünkü A GESA geçen çeyrek çok iyi idi. Keþke 120-130 arasý yollasa idi. Ve böylece hayat sigortalarý acaba her çeyrek 20 milyon kar ekleyip ilerler mi diyebilecektim çünkü ileri f/ k larý dehþet artaca ktý. Tabi ki gene bu potansiyel var. Ama sýkýntýmýz hayat pahalýlýðý üretilen primler Vs. sonuçta ANHUT geçen seneye göre primi % 0.6 azaldý Oysa bu ülkede enflasyon var.
Genede karlýlýk primler
artmamasýna raðmen iyi .istisnasýz kar yazýyoruz. RisksiziZ. Primlerimizin ar tacaðý gü nlerde gelecektir. Ve kesinlikle saygý deðer ortaðým daha çok potansiyel var BES þirketlerinde haklýsýn.
Tabi ki bu potansiyele raðmen kað itta çok ilginç iþlemler oluyo r.
QNB bazý bist100 kaðýtl arýný süpürürken ARCLK AY GAZ CCOLA her ne hikmetse BES þirketlerinde ANHUT ve AGESA'da 500 bin lot satmak istedi. 300 küsürer binleri gitti ama 200 küsü rler kaldý. Bir fon büyük bir deðiþim yapýyor belli.
Kaðýtlarýmýzda her hangi bir prim iv m elenmesi haberinde çok kýsa sürelerde 1%50 potansiyel öngörüyorum...
saðol deðerli dostum Temettü lerin her daim bol olsun. Uzunvade87 büyük bir yatýrýmcý.Senden de dostumhemde baya büyük. Ama akýl süzgeçlerini görüp akýl süzgecinden geçirmeye çalýþýyor. Bu iþler hep derim nasip ama yýllarca tuttuðu onlarca kaðýt var. Kendisini tebrik ediyorum. Bir nefis 10 yýl bir kaðýdý zor tutar.
Uzunvade 87 sana bir olayýmý anlatayým. istanbul da burslu özel üniversitede okuyorum. Beni atacaklar orasý nerdeyse kesinleþti gibiydi. Bin km ötey e mem lekete dönecem trenle. Paralý okuyan zengin bir bebe geldi yanýma dediki Senin bursun kesilirse , senin bursunu biZe verirler mi? 10 bin dolar cebime kalýr.
O an Allah yarattý demeyip güçlü pozularýmla yüzünü daðýtmamak için kendimi zor tuttum,paralý burssuz Okuyan bebenin. Çünkü daha önce izmirde okurken 2 kiþiyi hunharca dövmüþ ve hala piþmanlýðýný yaþýyordum. Ki birisi en yakýn ar kadaþýmdý.
Senin kide biraz öyle geldi o an
Yoksa fýrça haddimize deðiI. Biraz agresifimdir o kadar![]()
Yer Ýmleri