Ortak agesa CEO'su 2020 yýlýnda bes sektörü için daha yolun baþýndayýz demiþti...yolun sonunu bý görelim bakalým...potansiyelin ne kadar çok olduðunu söylüyordu aslýnda
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak agesa CEO'su 2020 yýlýnda bes sektörü için daha yolun baþýndayýz demiþti...yolun sonunu bý görelim bakalým...potansiyelin ne kadar çok olduðunu söylüyordu aslýnda
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak ama gerçekler bu. Bizim akgrt tursg ansgr ile ortak en ufak bir yanýmýz yok. Biz deðiþik böyle sanki bir banka mýyýz, yatýrým bankasý mý desem aracý kurum mu desem, merkez bankasý mý, emlak konut mu bilmiyom ama yaw herkesin elma olduðu yerde ejder meyvesiyiz. Millet leblebi iken kajuyuz.![]()
E çünkü aktif büyüklüðü büyüyor dostum adamda biliyor agesanýn aktif toplamý 38 milyardan 100 milyara kolayca çýkacak. Artýk cep dolu. Sýfýrdan baþlamaktan daha farklý bir pozisyonda, insanlar gergin, neden ölüsü 150 tl yatýrmasýnki? Ayrýca bi ev araba alsan kredi çeksen krediler artýk çok büyük ve hayat sigortalarý da. Enflasyondan dolaylý ve direk olarak etkileniyoruz. Aktif büyüklüðü hele bi 100 milyara gelsin Daha bunun 200 milyarý 300 milyarý hatta 1 trilyonu var.
Ýnþallah hayýrlýsý ile görürüz.
Evet gençler akýllý artýk. Bese daha kolay girerler.
Ama ekonomiden cidden çok þüpheliyim. Dolarý olana çalýþan adi bi düzen var. Millette dolar stokcusu. Yatýrým desen sýfýr, bendede valla 10 milyon dolar olsa þu þartta bende ufak fabrika açmazdým çünkü korkardým. Önümü görmem lazým.bu noktada pek biþeyde diyemiyorum ama bir gerçekte þu ki Mezarlarýný sanki dolarla süsleyecekler. Biraz ekonomiye can verin yaw.
Bense Ölümüne The Bank of ANHYT!!! Tek dolarsýz, ama 5 eurom var!!severim almanlarý![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yer Ýmleri