Evet sessiz kral ilk hedef 12.8
Evet sessiz kral ilk hedef 12.8
Kurt düþürdün ortak içime( ozsermaye karlýlýðý da yüksek diye biliyorum yüzde 60 larda...biraz düþüneyim bari CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok ortak bi noktayý belirtmek istedim sadece.faaliyet rsporlarýnda ve ykb nin 9 aylýðýnda var bu durum. Geçmiþ diðer çeyreklere bak, prim üretimleri ile geleceðe bak incele karar senin. Sonuçta sermayesi çok düþük, lot almak agesada tam iþkence!!!
Ama þahsým adýna doðru yerde olduðumu düþünüyorum. Özsermaye karlýlýðýný hiç takmam enflasyon altý olmadýðý sürece. Agesa tsbiki özsermaye katlýlýðý daha iyi gelecek çünkü özsermayesi anhyt kadar güçlü deðil. Aslolan hisse fiyatýna göre hbk. Temettü paylaþýmý, tabiki enflasyona yenilmicek özsermaye karlýlýðý ki bu ister istemez temettü daðýtýnca düþüyor. O yüzden bu þirketlerde pd/dd yüksek. Ama ana faaliyetlerden kar elde etmek çok önemli. Finansal gelir mi evet önemli ama öyle bir ay gelirki anhyt bile 1 çeyrek þak 100 milyon kar yazabilir. Ama ölüsü þuanda belli ki artýk 59 milyon
Saðol ortak aydýnlatýcý bilgilerin için,Sabancý'nýn ortaðý ageas Avrupa'nýn büyük sigorta þirketlerinden biri,herhalde bý el atar)) CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Way amenike dolarý olan zengin oldu be,
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doðru,bizim gibi dolar almayýp TL'ye hisseye yatýrým yapanlar iyice zararda,bakalým sonumuz ne olacak CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyecek biþey bulamýyorum, ha borsa %10 göçmüþ ha borsa göçmeden dolar %10 fýrlamýþ ayný þey.
Vatanýný seven hisse senedi alsýn ama sanki yerli ve milliciler dolara hücum ediyor.
Ýnadýna tek dolar almam, inadýna borsa. Ben ülkemim deðerleriyleyim
Yer Ýmleri