Ciddi mal yapiyolar dikkat
Ciddi mal yapiyolar dikkat
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Hedef fiyat 30.84 TL.
Getiri poyansiyeli % 93
Özellikle emeklilik tarafýnda ana dinamikler, getirilen yeni düzenlemelerle oldukça olumlu bir yöne evrilmiþ durumda. Sektörün en büyük oyuncularýndan olan Anadolu Hayat da bu durumdan fayda saðlayacak þirketlerden bir tanesi olarak gözüküyor. Bu branþta 48 milyar TL'lik yönetilen fon büyüklüðüne ulaþan þirket, komisyon gelirlerini düzenli olarak büyütmeye devam edecek. Buradaki soru, hayat tarafýnda prim üretimleri nasýl þekilleneceði olarak karþýmýza çýkýyor. TL Kredi büyüme rakamlarý güçlü seyrederken, tüketici tarafýnda büyümelerin enflasyonun altýnda kaldýðýný görüyoruz. Hayat tarafý yeni prim üretimi de daha çok tüketici kredilerine baðlý. Ancak geçmiþte verilen kredilerin devam eden prim ödemeleri, toplam prim üretimini enflasyon kadar olmasa da ona yakýn bir büyüme zeminine oturtabilir. Þirket için AL demeye devam ediyoruz.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ANHYT
2021 yýlýnda bes sektörü 2024 yýlý sonunda 500 milyar TL fon büyüklüðü hedeflemiþ... 2023 ilk çeyrek sonunda fon büyüklüðü 455 milyara ulaþtý... 2024 yýlý sonunda nereye ulaþýr Allah bilir... Aslýnda önü o kadar acýk bir sektör ki nasýl buralarda sürünüyor anlam veremiyorum... Hakkýmýzda hayýrlýsý
5fkli anhyt tesekkur ederiz bu firsat icin
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Sirkete mail attim bu hissede enverin oldugunu ve 2 3 milyon lotla manipulasyon yaptigini ve geri alim neden yapilmiyor diye sorular sordum.Bu fiyatlar kabul edilebilir gibi degil yanit gelince burada da paylasirim tabi gelirse
@borsavizyon
BES emeklilik fonlarýnýn getirisi maalesef enflasyon oraný altýnda.
Bu tüm bes þirketleri için geçerli.
Fonlarý borsaya yatýrýyorsunuz, borsa diyelim ki %10 arttý. BES fonlarý %4-5 kadar artýyor.
TL varlýklarý zaten hiç yükselmiyor.
Otomatik bese girenler nedense portföyünü altýn ve dövize çeviremiyor. Bu da iþin baþka bir handikabý. Sadece fonlarýný TL varlýklarýna çevirebiliyorlar.
Bana kalýrsa bu fonlarý iyi ve amacýnda yönetilmiyor. BES yaptýranlar bu durumlarý görünce çok fazla kalamazlar.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri