Çok düþtü anadolu hayat ve fýrsat verdiðini düþünüyorum maliyetim F/K 6,89 rakibi Agesa hissesi F/K 9,03 gerçekçi olursak sadece sýnýrlý tepki yükseliþi yaþadý ve düþüþ trendinde olan bir hisse ytd.
Çok düþtü anadolu hayat ve fýrsat verdiðini düþünüyorum maliyetim F/K 6,89 rakibi Agesa hissesi F/K 9,03 gerçekçi olursak sadece sýnýrlý tepki yükseliþi yaþadý ve düþüþ trendinde olan bir hisse ytd.
12 aylýk zirvesi 55,65 düþüþ yaþadýktan sonra 40 civarlarýný dip yapmýþ olabilir nedeni dönüþ aldýðý için ve tepki yükseliþi yaþadýðý için ve pazarteside yükseliþine devam etmesi mantýklý olandýr fakat XSGRT gerisinde kalýyor ytd.
Her ne kadar temel analizi iyi ve her sene temettü veren kaliteli bir hissede olsa anadolu hayat önemli olan doðru yerden maliyet yapmak yoksa aylarca bekletebilir borsayý her gün izleyenler için sýkýntý yaþatýr.belki bende yanlýþ yerden maliyet yaptým sadece tahmin sonuçta düþüþ trendinde olan bir hisse ytd.
Borsanýn pis karakteri her konuyu abartýr aynýsý hisseler içinde geçerli olduðunu düþünüyorum.
Ayrýca yatýrým fonlarýnda ciddi mal var %15,82 kaynak iþ cep.forumda arkadaþ mallarýnýn yarýsýný sattýlar yazmýþtý foruma diðer yarýsý duruyor riskine raðmen 40 civarlarý diptir daha altý olmadýðýný düþünüyorum ytd.
Is bankasi istirakleri fonunun buyuklugu 3 milyar ustu yuzde 5 civari anhyt var o da dip seviyedir 3-4 milyon lot gibi mecburen tasidiklari bir mal var. emeklilikde de istirak fonu 4 milyar civari o da tasinacak bir mal. Bunlari dusersek fonlarda ve emeklilik de cok da mal kalmadi aslinda. 250 milyarlik fon piyasasindaki mal 500 milyon civari binde 2 gibi birsey. Bu kadar potansiyelli bir sirketi cok cezalandirdiklarini dusunuyorum. Seneye tes haberleri dusmeye basladiginda bakalim ne olacak. Ovp de 2024 yil sonu baslamasi planlaniyor. Artik yvas yavas ilgili kanunlarin gelmesi lazim. Tes sistemi emeklilik sirketlerini cok buyutur. Ayrica surekli arran bir karlilik ve portfoy gelirleri de var.
Tam detayli hesap yapacak olursak disarida ve satilmasi beklenen fon mallari toplam 10m diyebilirmiyiz? Vegas hocam…
Hay sizin bitmeyen maliniza yavhu yeter zehir zikkim ettiniz tahtayi bize. :D
Aðýrlýk azalttým beklemeye devam düþüþ trendi devam ediyor tepki yetersiz ytd.
Umarým 40 civarlarý diptir 12 aylýk zirvesi 55,65 yoksa aylarca bekletebilir ytd.
Yer Ýmleri