Originally Posted by
EWP
Yaw iyide bu konuda sen çuvallamışsın, sorduğum soruya cevap vermemişsin güzel kardeşim.
Bu konu Aselsanın düştüğü günlerde cereyan eden bi uyduruk konu aslında. Niye bu kadar taktın onu da anlamak güç ya neyse,
Bak iyi oku madde madde sıralıyorum:
-Aselsan 47 TL.den düşmüş 29.80'e
-1 gün sonra neyseki çıkmış 32 TL'ye
-Sende tutup o gün fiyat 32 TL'de iken bir paylaşım yapmışsın demişsinki "aselsanda benim analizime göre 47 TL tepe ve ordan aşağı düşecek veya sat sinyalin diyelim biz buna demişsin.
-Peki ne zaman demişsin "sat veya tepe"?
-Aselsan 32 TL'de canlı canlı fiyatlar seans içi oynarken.
Hatta ben bir paylaşımımda Aselsan grafiğinde saatlik barlara göre bakmışım ve seni eleştirmişim.
Bunun yanlış olduğunu eğer böyle birşey varsa, analiz fiyat tepedeyken paylaşım yapılır demişim, düştükten sonra herkes yapar.
Bunun üzerine sende "bu tür paylaşımlar SPK mevzuatına aykırı olduğu için Aselsan 47 TL.de iken paylaşamam, paylaşım yapamam" diye bi gönderinde belirtmişsin. Bana göre basit bahaneler.
Şimdi soruyorum;
1-Bu konu bu anlattığım şekilde gelişmiş mi?
2-Peki bir hissenin tepeden tabana geldikten sonra "ben bildim"diye analizini paylaşmak sence doğru mu?
3-Madem SPK mevzuatına bu kadar uyacaksın burda ne işin var?
4-Kaç yıldır analizle uğraşıyosun?
5-EW denen saçmalığın modern teknik analiz dünyasından kovulduğunu duydun mu?
6-Şahsına ait teknik analizde ulusal veya uluslararası camiada bir başarın var mı?
7-Şahsına ait Dünya Forex camiasında kullanılmak üzere bir indikatör çalışman ve dünya teknik analiz mirası olarak hediye ettiğin bir ürün veya çalışman var mı?
vs vs...
Şimdi bütün bu bir konuları bir kenara bırakırsak,
-3 günlük analistliğinle buralarda hava atarak caka satmanı normal görerek,
-Hatta haddin olmasada beni tanımadığın halde benle tartışmaya girmeni bile bir kenara atarak,
-Sattığım üründe, ticaretimde, paramda gözün olmasına rağmen, (burası sanal ortam her şey serbest, reel hayatta birinin ticaretini kötüleyip karalamış olsan, çamur atsan o kişiden öyle bir sopa yersinki ağzın burnun kırılır hastanelik olur üstüne birde mahkemelerde sürünürsün)
-Sistem, indikatör bile bilmemeni de gözardı ederek,
-Tanımadığın bir insana karşı heleki sanal ortamda şaşılacak derecede öfke ve düşmanlık beslediğini bile tolere ederek, gençliğine sayarak,
-Alkışlanacak bir basit başarın bile olmamasına rağmen,
kendini analist gibi hissetmene rağmen:
Kaderin gözü kör olsunki ve büyüklük bende kalsın diyerek,
Özür diliyorum
Şimdi önce rahatla sonra defol bir daha karşıma çıkma.
Son düzenleme : cengizz; 28-01-2018 saat: 03:11.
Yasal Uyarı: Piyasa ile ilgili amatörce paylaşım yapıyorum. Paylaşımlarım, grafiklerim, ve resimlerim yatırım tavsiyesi değildir. Okuyun, beyin süzgecinizden geçirin sonra da aracı kurumunuzla temasa geçtikten sonra onlarla değerlendirip yatırım kararınızı verin. YTD.
Yer İmleri