Aselsan vs. işin hikayesi. Oradaki analiz halen geçerli. Derdin sistem satmak, indicatör satmak, paralı sinyal paylaşmak benim engel olduğumu düşünüyorsun. Alakası yok. EW ye bende gıcığım. Bazen çalışır bazen çalışmaz. EW yi eleştirdiğim gönderilerim de var forumda, ew duvardaki eğri tabloyu düzeltmektir. Ben saymayayım desem de göz sayıyor. Neden burdayım çünkü trading beklemektir. Poz almak için beklersin stop için beklersin. Sabah açılışı beklersin. Kar zararı beklersin. Palanın keyfini beklersin. Bunları bilmen lazım üstatsın ya o bakımdan. Tersteysem göremediğim bir şey mi var diye bakıyorum foruma. Beklerken vakit geçiyor, paylaşım yapıyorum. ya teorik ya sistemsel yada gün sonu x30yvade grafikleri paylaşıyorum. Şahsıma ait trading ile ilgili yayınım yok.

Bak gittiğin her yeri karıştıyorsun. Forumdaki yahoo mail adresin de ademcan771 yazıyor. Twittera giriyorum ademcan771 yazıyorum. Çıkanlar aşağıda

yaşar erdinçin tespiti 10 numara 5 yıldızmış. Hoş bende sevmem yaşar hocayı.
Sonuç 2015 den beri aynıymışsın. En büyük senmişsin. Yok borcum var, yok mahkeme, yok ağzını burnunu kırarım, yok büyüklük bende kalsın, spk dan vergi den mahkemeden niye korkuyorsun ki? Korkma korkuyorsan açığın varsa ajitasyon yapma rahat dur. Telefon vermiş de arayacakmışım da.