Sinirleri germeye baþladý
Bu bir süre daha devam edecek
Dibi gördükten sonra tepki vermeli
Þirket kâr ediyor
Ama piyasa yapýcý kurumlar çok sabýrlý ve þeytani planlarý olan kurumlar
Ama döktükleri mallarý toplayýp kar etmeleri gerekir
Sinirleri germeye baþladý
Bu bir süre daha devam edecek
Dibi gördükten sonra tepki vermeli
Þirket kâr ediyor
Ama piyasa yapýcý kurumlar çok sabýrlý ve þeytani planlarý olan kurumlar
Ama döktükleri mallarý toplayýp kar etmeleri gerekir
1.74' den bir miktar aldýk, maliyet düþürelim diye 1.72, 1.69, 1.66' dan bir miktar daha aldýk ama düþmeye devam ediyor. Yeter bu kadar. Kaybettiðim eþeði bulayým, kaçarým, heyecan yanýmýza kar kalýr.. Biton arabanýn üstünde SAFKAR soðutucu görüyorum ama, sýcaklýk artýp hararet yapmasýna karþýn soðutucu çalýþmýyor veya çalýþtýrýlmýyor..
PEriþan ve kepaze edilmiþ bir hisse almýþ bulunuyoruz
Gebertmeden gitmeyeceðini tahmin ediyordum ama yeni halka arz olan bir kaðýtta böylesine geri basma ve dibe kadar satýþ bu kadar kýsa zamanda beklemiyordum.Þuçlu benim gözümde Safkarýn sahipleri satýþa dur demedikleri veya müdahale etmedikleri için.
%18 iskontolu, 1.98' den halka arz edilen hissenin haline bakarmýsýnýz. SPK halka arz izahnamelerini neden incelemiyor? Ondan sonra borsaya yeni yatýrýmcý gelmiyor deniyor. Neden gelsin ki?
Bu yýl ocak ayýnda iþlem görmeye baþlayan kaðýt en yüksek 3.53' ü gördükten sonra % 50' nin üzerinde düþerek buralara gelmiþ. Halka arz öncesinde ve þimdi baktýðýnýzda devamlý methedilen bir þirket. Pazar payý, ihracat oranlarý vs. dikkate alýndýðýnda görüntü gayet iyi. Ama borsa performansý rezalet. Tabii burada piyasanýn kötü olmasýnýn da etkisi var ama borsa çýkarken de bu kaðýt düþmüþ.
Forumda kaðýtla ilgilenen, takip eden de yok. Herkes sattý mý acaba? Ya alanlar, onlar nerede?
Son zamanlarda yapýlan bütün halka arzlar þiþirilmiþ fiyattan yapýldý
Defter deðerin mislisiyle arz oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þimdiki fiyatýna göre defter deðeri 2.16
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri