Yani..kýsaca.nolacak
Derseniz.haberli olacaðýz sayýn duayen
Yani..kýsaca.nolacak
Derseniz.haberli olacaðýz sayýn duayen
SAFKR hakkýnda birkaç söz: Bugün seansýn büyük bir bölümünü izleme imkaným oldu. Ýtiraf etmek gerekirse endeks ne olursa olsun bu denli bir düþüþ beklemiyordum. Nedeni de, grafik üzerinde indikatörlerde negatif yönde bozulma olduðunu belirtmiþ olsam da hissenin 2.58 fiyat zirvesine kadar spekülatif hiçbir hareket olmamasý idi. Yani günlük %10 , %15 gibi prim yapmamasý, iþlem hacminin anormal derecede artmamýþ olmasý gibi. Bu nedenle de indikatörler deki bozulmayý dikkate almadým. Çünkü dalganýn bu aþamasýnda ortaya çýkmalarý her zaman olaðan oluþu ancak bir iki ay sonunda anca etkisini göstermesiydi. Beklentim 2.30 lar seviyesinde düzeltmenin tamamlanacaðý idi. Çýkýþýn %50 geri almasý olan 2.16 fiyat seviyesini de hadi belirtmiþ olayým diye vermiþtim. KY nin olumsuz fiyat bildirimlerinden pek hoþlanmadýðýný bildiðim için tereddüt bile etmiþtim. Ancak bugün hissenin 2.16 fiyat seviyesinde sergilediði davranýþ sanki daha aþaðý gelebilirim izlenimi uyandýrdý. Bu da demek oluyor ki çýkýþýn %61.8 ine tekabül eden 2.06 fiyatýna görebilirim demek. Olumlu anlamda hisse 2.06 yý görsün görmesin gün içi gördüðü 2.14 fiyat seviyesi ile bambaþka bir hikaye yazýyor olabilir. Bunun için önümüzde zaman var mý var. YTD.
Teknik Analiz size fiyatýn deðil, kitlelerin davranýþýný gösterir. Bütün trendler, insanlarýn birbirine aþýladýðý duygularýn üzerinde yükselir.
Sn EmilGudea, ne kadarda zarar ediyor da olsak biren biri tarafindan hissenin yorumlanmasi cok degerli bir durum.Cok Tesekkur ederiz.umariz ki yeni hikayesi 2.06-2.14 fiyat araligindan istikrarli bir artisla gelismesi....
isbank mobilden kademe analizine bakildiginda hisse 2.16 ,17 ,18 de sadece alis varken birileri 2.15 ten satis verdigi goruluyor.birileri kasitli asagiya cekmeye calisiyor.amaci belli hareketler
anlasilan bu ortamda yukselmesini birakin dahada asagiya gitmesi icin ugrasanlar var.
Beklenti yüksekse
Birilerinin kaðýdý baskýlanmasý normal
dogru diyorsunuz.beni uzen yillik grafikte o kadar guzel canak formasyonu olusurken son 4 gunde ki hareketin butun bunlari mundar etmis olmasi.grafige baktiginda sacmalik goruyorum
Yer Ýmleri