Kandiliniz mübarek olsun arkadaþlar. O sag tarafa tahtayý baskýlayan arkadaþ seninde kandilin mübarek olsun okuyorsan.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaþlar. O sag tarafa tahtayý baskýlayan arkadaþ seninde kandilin mübarek olsun okuyorsan.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
adamsin.sagolun .
herkesin kandili mubarek olsun
Hayýrlý kandiller
seçimden önce bir arkadaþ þirkete sormuþ nedir bu hal diye, halk arz olunduðunda borsa 115 bin þimdi 100 bin oysa hissemiz 1.95 iken þimdi 2.30 +temettü de verdik diye cevap verilmiþ. Adamlarýn matematiði / deðerlemesi bu kadar o yüzden sövmeye gerek yok.
Bende vizyonlarýna level atlatmak için e-mail ile sordum ;
Arz tarihindeki endeks deðeri ile hisse fiyatýný mukayase ederken birde arz olunduðundaki kur + faiz + bilanço karý ile bugünküleri bir mukayese / bir hesap yapýp geri dönüþ yaparsanýz sevinirim diye... kopye de verdim sýrf bilanço karý ile bile min 3.00+ tl olmalý.
5 gündür cevap verme lüzümü görmediler... Sizde bi sorun isterseniz pres yapýnca belki lütfederler. Yoksa temettü günü mallarý kusacam turþu kavanozlarýna
hayýrlý kandiller cümleten![]()
Az kaldý safkar az kaldý senden kurtulacaðým az kaldý bakalým neyi baskýlayacaksýn nedir derdin senin ya her gün baský baský borsanýn en yüksek karýný yap güzel ihaleler al ama yine borsanýn en düþük hacmi de sende olsun bi gün de yeþil ol ya sayende kýrmýzýdan nefret ettim yatýrým tavsiyesi deðildir...
dun ku gibi kademelere yigmislar mi lotlari engel olarak.aynisi ise kapatalim bugun ekrani
Ali Bey, merhabalar tekrardan üzülüyorum sizin gibi arkadaþlara boþverin takmayýn hisseyi.Allah korusun cidden hayattan soðutur bu hisse. ailenizle vakit geçirin bence.Saðlýðýnýza dikkat edin boþveerin hisseyi.Yoksa inanýn hayatýnýz daha deðerrli.Yt degildir...Allah sabýr selamet versin bizlere ne diyim...
Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
Yer Ýmleri