Kocaeli'nde olup müsait olan arkadaþlarýmý çaya davet ediyorum.selamlar hayýrlý cumalar
Kocaeli'nde olup müsait olan arkadaþlarýmý çaya davet ediyorum.selamlar hayýrlý cumalar
Düþerken borsanýn iki katý kadar düþ borsa çýkarken de arkasýndan bak borsa kaðýdý deðilsin sen safkar ne halin varsa gör çözemedim ben seni spek hisse yapýcý patron her kimseniz artýk yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bir de bu ortamda bilanço açýklanacak.netice kocaman bir HÝC
En çok kaybeden hisseleden ilk 15.sirada
Bu hissenin ya speði ya hisse yapýcýsý ya patronun deðiþmesi lazým çünkü borsayý bilmiyorlar bu insanlar iyi hiç bir olaya tepki vermeyen bi hisse var mý borsada ya bunun gibi býrakýn kap haberini yüzde 800 karý söylentiye kaç tavan yapan hisse var bunlar kapa haber veriyor hisse geri geliyor kaç oldu bu ben anlamýyorum anlamakta güçlük çekiyorum bu hissede yabancý da yok hadi borsa s400 meselesi yüzünden düþtü ya bu hisse spek mi amerikan nedir s400 neresine girdi borsanýn iki katý düþürdü hisseyi saçmalýyorum ama anlamýyorum anlayan bana da anlatsýn ne yapmak istediklerini yatýrým tavsiyesi deðildir..
Haftalýk bazda bakýldýðýnda 4 haftadýr artý kapatýyor.bizler pahalý aldýk.bekleyelim gorelim.iyi hafta sonlarý dilerim.....
Yer Ýmleri