Fiyatý düþtükçe , ortalama düþürmek için alýyorum. Bu gün de , 1,74 den biraz aldým. Orta ve uzun vade için umut vadeden bir hisse olduðunu düþündüðüm için, lot sayýmý yavaþ yavaþ arttýrýyorum.
Fiyatý düþtükçe , ortalama düþürmek için alýyorum. Bu gün de , 1,74 den biraz aldým. Orta ve uzun vade için umut vadeden bir hisse olduðunu düþündüðüm için, lot sayýmý yavaþ yavaþ arttýrýyorum.
1,74 TL. fiyattan ,bir daha alým fýrsatý, zor verir diye düþünüyorum.... Tabii, borsanýn, aþýrý ve sürekli düþmesi durumunda iþler deðiþebilir.
Hisse deðil tuvalet kaðýdý resmen çocuk oyuncaðý oldu az hacimle hisseyle oynuyorlar ve kimse müdahale etmiyor patron da müdahale etmediðine göre iþin içinde ben daha alman da satmam da bundan sonra sadece bekleyecem çünkü dibi yok bu hissenin birilerinin keyfi gelecek de gidecek bakalým ne zaman þu an birileri az hacimle geri vitese takmýþ yok þuranýn altýna düþmez yok direnç bu hissede geçerli deðil çünkü oyuncak ettiler ya patron ya spek deðiþmesi lazým ki düzelsin yatýrým tavsiyesi deðildir...
Eski ortaklar patron nun imtiyazlý hisseleri ne kadar karýþýk
hissesin sen
1.70/1.71 ortak satýþlarý sanýrým. Saygýlarýmla.
geldi yine artýk soluðu nerde alrýz bilmiyom :=))yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri