Þu ele verme iþini bi býraksalar hisse gidecek te bugün de yüzde beþi görünce el frenini çektiler yine býrakýn gitsin hisse sataný toplayýn ki toplama olsun býrakýn toplamayý satýyorsunuz sonra kimse bakmýyor hisseye yatýrým tavsiyesi deðildir. ..
Þu ele verme iþini bi býraksalar hisse gidecek te bugün de yüzde beþi görünce el frenini çektiler yine býrakýn gitsin hisse sataný toplayýn ki toplama olsun býrakýn toplamayý satýyorsunuz sonra kimse bakmýyor hisseye yatýrým tavsiyesi deðildir. ..
Bu hareketler bi kaç gün daha devam ederse çok hisse deðiþimi olacak arada küçük yatýrýmcý da gidiyor sýkýntý orada yine diyorum inþallah patron toplamýyordur iþyatýrým dan çünkü fýrsatýný bulduðunda yine 2 milyon satar hisse 2 sene daha geri gider önceki satýþýndan yeni þirket aldý karý böylece cebe indirdi benim gibilerde bekliyor yatýrým tavsiyesi deðildir...
Diðer site aðlama duvarý yine bugün dünün iki katý hacim var þimdiden dünden farký bugün yine kuþlu siteden öneriyle küçük yatýrýmcý almýþ ve her zaman ki spek yüzde 5 i görünce ele verdi 1.7-1.73 aralýðýnda millete verdiler hep ayný senaryo yazýk çok yazýk yatýrým tavsiyesi deðildir...
Takýlmýþlar bir bayana
Bu hacmi acaba hangi kurumlar yaptý . Umarým alsat dan ibaret deðildir.aksama gorecez
Benim tahminin küçük yatýrýmcýnýn sattýðýný yine iþyatýrým yapý kredi halk yarým aldý meksa göstermelik ufak aldý aldýðýndan çok sattý gedikte ayný dediðin gibi akþama göreceðiz sadece tahmin yatýrým tavsiyesi deðildir...
Seans bitene kadar ki tahmini mi de söyleyeyim öðleden sonra bunun yarýsý kadar hacim olur en fazla çünkü satan küçük yatýrýmcýnýn hissesini alýrlar kendi aralarýnda top çevirnezler huylarý bu inþallah yanýlýrým da yüzde 10 artý kapatýr yatýrým tavsiyesi deðildir...
Ne ictiysen bana da ver kardeþ.yuzde 10 mu.😂😂😂😂😂😂
Yer Ýmleri