Safkar a ilgi yok, þirketi bilenlerin vakti ve parasý çok olduðu için acele etmiyorlar, gelecekte parlatýlarak yüksek fiyattan satýlacak tabi ki
Safkar a ilgi yok, þirketi bilenlerin vakti ve parasý çok olduðu için acele etmiyorlar, gelecekte parlatýlarak yüksek fiyattan satýlacak tabi ki
Ucuz þirket arayanlar ; þirket piyasa deðerlerini 9 aylýk karlarýna bölerek ucuz hisse bulabilir, örnek ; arsan, klimasan, bagfaþ, gyhol
Yatay seyredisinde bir ömrü vardýr.sure doldu.
Ýki sene boyunca hiç bir zaman böyle ustuste ayný fiyattan kapatmamisti
Moda tabirle 2020 nin bebek þirketi.Geçmiþten bu yana çile dolduranlar az daha sabýr.
bende burdayým takip ediyorum sadece endeks yükseliþi nedeni ile beklediðim seviye gelmedi daha1.3x lerde bekliyorum giderse üzülürümüyüm bilemiyorum
![]()
GÝP in yeni iþlem mekanizmasý tahta yapýcýnýn lehine oldu.Mal toplamak için ortam mükemmel.6 ayda bir bilanćoyu bekleyemeyen satýyor.Saat baþý iþlemden býkan, kendince devamlý anlýk heyecan isteyen küçük yatýrýmcý satýyor.Aylardýr süründürülen fiyattan býkan satýyor.Bugünse kendince kurduðu baskýyý eleverircesine 1.68 e 157 bin lot satýþ barajý kurmuþ.Karanlýk odadan çýkýnca ortaya çýktý.Süründürmeye devam edicem diyor.Yeni yýlda ana grupta iþlem görmeye baþlayýncaya kadar düzen böyle.
Yer Ýmleri