silinsin...
silinsin...
küçük yatýrýmcýnýn en büyük hatasý (10 yýllýk þahsi tecrübemdir) operasyonda tam sonuna kadar bekleyemiyor..hisse düzeltme yaptýðýnda düzeltmenin en diplerine yakýn yerlerden satýyoruz.. sonra gene çýkarken alýyoruz o zaman ipin ucu kaçýyor..elindeki lot sayýsý azalýnca çok çýkan kaðýtlarda trade yapýp tekrar ayný lotu yakalamaya çalýþýyorsun ozamanda kontrolsuz bir þekilde paran eriyor..bunu aslan da yaþadým,afyonda yaþadým , netaþ ta 13 lerde elimdeydi yaþadým, maktk da yaþadým 0,35 ten aldým 40 lot elimde tutatmadým (1,6 lara çýktý)..2 lerde elimde 20000 lot beyaz ve kront vardý al sat yapa yapa ..bu en son denge raci þaþmaz almýþ hisseyi 5 lerden aldým 2500 lot þu anda sermayemle 2000lot alamýyorum varýn gerisini siz hesap edin............bu hisseye gelince burada falda sanki bir operasyon görünüyor gibikeesinlikle yatýrým tafsiyesi deðildir beni baðlar!!
Üstadlar bi konuda bilginizi almak istiyorum eþleþme olduðu zaman eþleþme fiyatýna alýþ veya satýþ girebiliyormuyuz mesala o hisseyi almak için
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþleþme görebilen var mý
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Ben 5 lotla 3, 05 ten bi baþlangýç yaptým. Sonra 3, 22 den satýþ koydum 3, 20 ye çekti. 3, 20 ye çektim o 3,16 ya çekti. Bu normal mi þimdi ? Ytd
5000 lot sadece
Yer Ýmleri