nereden baksan içi boþ bir yorum kusura bakma . Ayrýca manipluasyon yapýyorsun o da bir suç teþkil ediyor. Ýsteyen spk'ya þikayet etsin demiþssin de bu cahilce özgüveninin aðýr yaptýrýmlarý olur olasý bir þikayette haberin olsun. Kuru buz olayýna girmiþssin gülsem mi aðlasam mý bilemedim. Aþý olayýný tek seferlik bir ihtiyaç olduðunu ve bu sebepten dolayý soðutucu talebi olmayacaðýný yazmýþssýn. Yapýlacak aþýnýn etksinin ne kadar süreceðini ve ikinci ve hatta üçüncü aþýlamanýn gerekebileceðini tüm bilim adamlarý ve doktorlar ava zavaz baðýýrken senin bunu tek seferlik ilan etmen çok komik olmuþ. Grip aþýs bile her sene yapýlmasý gerekirken tüm dünyayý esir almýþ bir virüsün aþýsýnýn tek seferlik olduðunu yazman ya cehaletini ya da algý yaratma çabaný gösterir. Avrupa da baþata ingiltere ve fransa olmak üzere soðuk zincir oluþturma girþimlerini baþlattýklarý þu ortamda senin buna ihtiycaç bile olmayacak demen ,ne bileyim

Neyse Bir kaðýdý sadece defter deðerne bakarak alýyorsan o da ayrý bir komedi. O zaman pd/dd yýllardýr 0,30 ve 0,40 larda olan banka kaðýtlarý sana göre deli potansiyele sahip. Neyse Bu kadar yazý yazmakla seniin yazýný önemsemiþ gibi oldum ama iþin aslý, senin gibi algý yaratma peþinde olanlara çok yüzeysel bir cevap verme ihtiyacý hissediyorum böyle olunca.Çünkü þu aþý olayýný sana detaylarýyla anlatsam dumur olacaksýn belli ki. Ha bir de kar marjý düþük demiþssin . Yani ne bileyim artýk bende söz bitti .

) Son olarak da satmayan piþman olacak deyip de yazýnýn sonuna yatýrým tavsiyesi deðildir demen seni kurtarmaz bunu bilesin !!! Sonra yandým Allah dersin mahkemeye çaðýrdýklarýnda haberin olsun...
Yer Ýmleri