Kahpenin dölü,,tam bir o.. çocuðu olduðunu bilsin
Kahpenin dölü,,tam bir o.. çocuðu olduðunu bilsin
karanlýk odadaki þair arkadaþa selam olsun günün anlamýna layýk mesajlar geçti![]()
Þirketi arayýn kaðýdýn adýný SAFSÝKN olarak deðiþtirsinler.
4000 puan yukarý
****** çocuðu spek hissenin içine etti..
Saf orrrrospu çocuðu
9 aydýr bu adi kaðýdýn baþýnda bekledim önceden öfkeleniyordum. Þimdi de diyorum ki tecv.. kaçýnýlmazsa tadýný çýkar.
istanbulun seçim derdi beni gerdi iþ karýþacak gibi![]()
haftasonuna diðer paylardan çokça buradan da çýkabildiðm kadar nakit geçecem.. günü -15k lot kapattým yarýn ne kadar isterse veririm "ustaya"![]()
Þu kaðýda güçlü birisi 1 hafta el atsa varya patronu bile koltuðundan eder 1 haftada çünkü o kadar beceriksiz bi patron ve tahta sahibi var borsaya giriyorsun borsadan anlayan bi yönetici al yanýna arkadaþ ya arýyorsun þirketi ezberletmiþler adama ben borsaya açýldýðýmda borsa 115 bindeydi benim hissem 1.98 di deyip duruyor baþka da birþey dediði yok yarýn yüzde 3 düþer bu kaðýt bence var mý artýran neden böyle düþünüyorum yarýn kar satýþý olacak borsada kar eden kâðýtlar bizim kâðýt sahipleri de borsa düþüyor diye satacaklar klasik safkar yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bir kurum dün XU30 da 20,000 bugün 35,000 long olmuþ.. Toplam maliyet 55,000 x 1,250 =70 milyon lira.. 62 milyon da spotta long olmuþ.. Toplam 23 milyon dolar.. Piyasa iki günde 9,000 puan artýda.YAÞASIN LÝBERAL EKONOMÝ. Sizler ha bire (iþ bilmez?) speke. patrona YETERSÝZ BAKÝYE misali küfretmeye devam edin.
Yer Ýmleri