Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Haklýsýnýz. Sanýrým 70 Mehmetçik birilerinin hýrsý yüzünden þehit oldu...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mv sayýsýnýn 550'den 600'e çýkarýlmasý konusu bana hep Nasrettin Hoca'nýn fil hikayesini hatýrlatýr...
550 Mv ne yapýyordu ki 600 ne yapacak?
Meclisteki tüm milletvekilleri genel baþkanlarýnýn aðzýna bakýyor. Onun hilafýna görüþ beyan edemiyorlar. Edenler en yakýn MHP örneðinde olduðu gibi ihraç ediliyor.
Ee biz niye bu kadar para veriyoruz bütçeden?
O zaman çözüm þu.
Seçim sonucunda seçim barajýný aþabilen partilerin genel baþkanlarý mv olsun. Baþka mv olmasýn.
Partilerin seçimde aldýklarý misal her 1 milyon oy da mv olan genel baþkanlara mecliste 1 oy hakký versin.
Böylece tüm yasama faaliyetleri oylamalar vs. hem daha hýzlý hem daha ucuz olur.
Adamlar hem dünya kadar maaþ alýyor hem 2 yýlda emekli oluyor. Milletin sýrtýndan geçiniyor.
Kimden korumak için? Ve Hangi ülkede þehit oldular?
bence EVET diyenlerin savunduklarý 18 maddelik anayasa degiþikliginin ve diger rakkamlarla belirtilmiþ olanlerýn ne anlama geldigini dahi okumadan sagdan soldan duyduklarý ile ahkam kesmektir..
çogu zaten ATATÜRK,e cumhuriyete karþý olmasýndandýr..fakat sýkýþtýklarýnda yine büyük lidere sýgýnanlar..
1919 da vatanýn hertarafý iþgal altýnada iken buna karþý duran %40 bir vatansever vardý bu ülkeyi bagýmsýzlýgýna ATATÜRK önderliginde TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ,ni kurmuþlardý..
geri kalan %60 bir kesim teslim olmuþ padiþahý savunup amarikan mandasý ingiliz ve fransýz sömürgesi olmak isteyenlerdi..
birinci dünya savaþýnda ve balkan harbinde þehit 8 veren bir aileden gelen biri için ,,
degiþen birþey yok bu %60 lýk bir kesimin içinde hala vataný degil aklýný biat ile bozmuþ cebinden baþka birþeyi düþünmeyelerdir..diye düþünüyorum türkiye bir kiþiye teslim edilemeyecek kadar büyük bir ülkedir..benim oyum HAYIR olacak..
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE,,,,,mustafa kemal ATATÜRK..
düne kadar pkk ile masada oturanlar T.C yi resmi dairelerden silenler fetö ile bereber ýslandýk diyenler milletin baþýna bela edenler parelel yapý diyenler sonra ALLAH,ým ve milletim afetsin diyenler þimdi çýkmýþ herþeyi bana verin diyorlar ,,,
HAYIR diyenlere olmadýk isim takanlar ,,,,,,EVET diyenlerdede hayýr,lý olsun dilegiyle ...?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri