varmý yapacak daha iyisini söyle , hadi yapsýnlar daha iyisini haydi görelim
ne çabuk unuttun sabahýn üçünde kuyruða girdiðini,bir ilaç için 4 saat ayakta kuyruk beklediðini ,hepimiz yaþadýk bunlarý,
20 milyon istanbulda yaþýyosun nasýl kýyas yapýyosun , bundan daha iyisini yaparým diyen varsa çýksýn ortaya yapsýn bakalým millet gider oyunu verir hiç þaþmaz bu bak !
millet asla nankörlük etmez aldýðý hizmete bunu anlayýn artýk,
chp nin seçim kaybetmesinin sebebi bu iþte, milletten sorunlardan kopuk, almýþ eline sazý aðustos böceði gibi bi atatürkü kullanýyor bi laikliði, baþka biþey yok politika üretemiyor halkýn önüne somut çözümler koyamýyor halkla bütünleþemiyor
anca hamaset yok denize dökecekmiþ, hep günü kurtarmaya dönük kendi chp tabanýna seranattýr yaptýklarý, boþ babam boþ
çünki muhalefetin derdi iktidar olmak hizmet etmek deðilki, kalayým muhalefette elimi taþýn altýna koymayayým aliyim vekil maaþýný iþte bu
gerçekleri hepiniz biliyosunuz, bu iktidarýn kýymetini bilin alternatifi yok kardeþim yok, medet umduklarýnýz geçmiþte kalan milleti inim inim inleten zihniyetin aynýsý ayný þablon sadece liderleri farklý !
millet uyandý, millet hizmet istiyor ve hizmetide iktidarýndan alýyor. daha iyisi içn dahada güçlü çift baþlýlýktan kurtulmuþ sistem gerek, iþte baþkanlýk sistemi de bunun için var
halka hizmet eden 15 yýldýr halkýn omuzlarýnda yükseliyor boþ lafa karalamaya hiç gerek yok![]()
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
nasýl okuyosun anlamýyorum ki daha nasýl antýcam kardeþim, bak ne yazmýþým ayda iki kez bursa istanbul tepiyorum, mal satýyorum istanbula ben
eski ulaþýmla yeni ulaþýmýn arasýndaki muazzam zaman kazanýmýný yazdým yukarda, kullanan benim yav ayda iki kere geçiyorum o köprülerden , bana en az yarým gün kazandýrdýlar, o yarým gün bana kaldý va çok yararýný gördüm
eskiden 4 kere giderdim istanbula bir ay içinde bazende otelde kalýrdým yetiþmez di iþim trafik iki köprü yetmiyordu, yalovada sadece arabalý vapura binebiliyor benim aracým büyük, denizden výy výy yalova gebzeyi geçmek 1 saatimi yiyordu bide dönüþ kuyruksa yandýk, þimdi kayar gibi gidiyorum istanbula kafam rahat, allah akp den razý olsun
hastane olayýna gelince, tek bir gün 15 senedir özel hastanelere gitmeye ihtiyaç duyamadým, devletimin doktoruda ekipmanýda yetiyor artýyor milletime
o teyyo pehlivanlar oturduklarý yerden ahkam kesip boyuna karalayanlar, otomatik karalama makineleri onlar çünki, iþleri bu
ama kullanmaya gelince en önde onlar kullanýr devlet babanýn köprüsünü yolunu hastanesini
geçin bunlarý samimi olun
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
kýzýnýz için canýmýn yarýsýný veririm çok hassasým bu konuda bu çok baþka biþey,
ama dediðimiz olay da baþka, saðlýkta dün ve bugünün kýyasýný yapýyoruz, allah evladýnýzý size baðýþlasýn çocuk için dua edeceðim eþimede söyleyeceðim, inþallah þifa bulur inþallah mezuniyetlerinide mürivvetinide göstersin size rabbim
onun için 65 tl düþürdüler býrak 120 bini 40 bin arac geçmesi lazýmdý günlük o bile olmuyor sen neyden bahsediyorsun..
yakýnda ido sözleþmesini fes edip herkes osmangaziden geçecek derlerse þaþmayýn..
þu 40 bin araç eski fiata göre hesapedilmiþ þimdi enaz 70 bin araç geçerse devletin kasasýndan para çýkmayacak yoksa yüklenici firma için sorun degil devlet garantisi var ister geç ister geçme .. köprü fahiþ fiata ihale et ve kamuyu zarara ugrat ne güzel yatýrým..
ZIR-DELÝ Y.T.D
refarandum da oylanacak millet iradesine yapýlan taciz ve terbiyesizlikler çizmeyi aþtý,
bu kýþ anadoluda bir yerde kendini bilmez iki kiþi ellerinde silahlarla resim çektirip hayýrcýlara aklýnca göz daðý verdikten sonra dünde istanbulda bir kahvehane basan dhkpc li terörist ve chp gençlik kollarý üyesi olduðu söylenen bir kaç kiþi aklýnca mahalleliye göz daðý vermiþler , berkin elvanýn intikamý filan demiþler, akp ve mhp ye üye olanlarýn aklýný alýrýz filan demiþler
bu çok tehlikeli !
iþte bu halký galeyana getirip sokaða dökmek için hatta referandumu baltalamak vede referandumdan sonra halký gezi parkýnda olduðu gibi sokaða dökmek için yapýlmýþ tehlikeli bir kalkýþma senaryosu bana göre.
emniyet güçlerimiz bu kalkýþmalara izin vermeyecektir. millet iradesi sandýða gidecek ve kararýný hür iradesiyle verecektir allahýn izniyle.
çýkan sonuca herkes saygýlý olacak ve hazmedecektir.
15 yýlda 7 seçim kaybediyorsan kendine dönüp bakacaksýn bu millet bizi neden istemiyor diyeceksin, hala asarýz keseriz yok tiyatro yok denize dökeriz
bir özür bile gelmedi o chp konya vekilinden , bir özür bile gelmedi, bu kafayla çok beklersiniz siz millet desteðini, tabela partisi olunda görün, rüzgar eken fýrtýna biçermiþ![]()
sn. rumenigge
hissenet,ki yazýlarýnýza bir göz attým ..
iþi gücü býrakmýþ refarandumda evet anlatma telaþýndasýnýz baþka hiçbir katýlýmýnýz yok birileri sizi maaþ,lý piyon olarakmý kullanýyor ,,,bakýyorum yatýrým,la ilgili veya bir hisse ilgili paylaþým yapmamýsýnýz ..
herhalde 16 nisandan sonra herhalde nokta koyacaksýnýz..kafayý takmýsýnýz bir refarandum baþka bir yazý döküman yok..
böyle olunca son zamanlarda ugur dündarýn isimlendirdigi tirol olma yolundasýnýz ..burda saga sola laf yetiþtirecegim diye ugraþmayýn..þu 18 madde ve içindeki 77 maddenin millete ne kazandýrdýgýný veya neler kaybedecegini tartýþýn o bilgi varmý
bu anayasa maddelerini yazan düþünen bir anayasa hukukcusunu býrakýn bir hukukçu imzasý yok,, iþleri güçleri istedikleri anayasayý anlatma degil hep muhalif düþünenleri karalamak..nerde bu yasayý yapan adam kim..bugüne kadar yapýlan tüm darbe yasalarýnýn altýnda bile bir anayasa hukukçusunun imzasý var imzasýz bir yasayý nerde yapýldýgý belli degil gelmiþ burda evetmi hayýrmý oynuyorsunuz
..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri