varmı yapacak daha iyisini söyle , hadi yapsınlar daha iyisini haydi görelim
ne çabuk unuttun sabahın üçünde kuyruğa girdiğini,bir ilaç için 4 saat ayakta kuyruk beklediğini ,hepimiz yaşadık bunları,
20 milyon istanbulda yaşıyosun nasıl kıyas yapıyosun , bundan daha iyisini yaparım diyen varsa çıksın ortaya yapsın bakalım millet gider oyunu verir hiç şaşmaz bu bak !
millet asla nankörlük etmez aldığı hizmete bunu anlayın artık,
chp nin seçim kaybetmesinin sebebi bu işte, milletten sorunlardan kopuk, almış eline sazı ağustos böceği gibi bi atatürkü kullanıyor bi laikliği, başka bişey yok politika üretemiyor halkın önüne somut çözümler koyamıyor halkla bütünleşemiyor
anca hamaset yok denize dökecekmiş, hep günü kurtarmaya dönük kendi chp tabanına seranattır yaptıkları, boş babam boş
çünki muhalefetin derdi iktidar olmak hizmet etmek değilki, kalayım muhalefette elimi taşın altına koymayayım aliyim vekil maaşını işte bu
gerçekleri hepiniz biliyosunuz, bu iktidarın kıymetini bilin alternatifi yok kardeşim yok, medet umduklarınız geçmişte kalan milleti inim inim inleten zihniyetin aynısı aynı şablon sadece liderleri farklı !
millet uyandı, millet hizmet istiyor ve hizmetide iktidarından alıyor. daha iyisi içn dahada güçlü çift başlılıktan kurtulmuş sistem gerek, işte başkanlık sistemi de bunun için var
halka hizmet eden 15 yıldır halkın omuzlarında yükseliyor boş lafa karalamaya hiç gerek yok![]()
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
nasıl okuyosun anlamıyorum ki daha nasıl antıcam kardeşim, bak ne yazmışım ayda iki kez bursa istanbul tepiyorum, mal satıyorum istanbula ben
eski ulaşımla yeni ulaşımın arasındaki muazzam zaman kazanımını yazdım yukarda, kullanan benim yav ayda iki kere geçiyorum o köprülerden , bana en az yarım gün kazandırdılar, o yarım gün bana kaldı va çok yararını gördüm
eskiden 4 kere giderdim istanbula bir ay içinde bazende otelde kalırdım yetişmez di işim trafik iki köprü yetmiyordu, yalovada sadece arabalı vapura binebiliyor benim aracım büyük, denizden vıy vıy yalova gebzeyi geçmek 1 saatimi yiyordu bide dönüş kuyruksa yandık, şimdi kayar gibi gidiyorum istanbula kafam rahat, allah akp den razı olsun
hastane olayına gelince, tek bir gün 15 senedir özel hastanelere gitmeye ihtiyaç duyamadım, devletimin doktoruda ekipmanıda yetiyor artıyor milletime
o teyyo pehlivanlar oturdukları yerden ahkam kesip boyuna karalayanlar, otomatik karalama makineleri onlar çünki, işleri bu
ama kullanmaya gelince en önde onlar kullanır devlet babanın köprüsünü yolunu hastanesini
geçin bunları samimi olun
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
kızınız için canımın yarısını veririm çok hassasım bu konuda bu çok başka bişey,
ama dediğimiz olay da başka, sağlıkta dün ve bugünün kıyasını yapıyoruz, allah evladınızı size bağışlasın çocuk için dua edeceğim eşimede söyleyeceğim, inşallah şifa bulur inşallah mezuniyetlerinide mürivvetinide göstersin size rabbim
onun için 65 tl düşürdüler bırak 120 bini 40 bin arac geçmesi lazımdı günlük o bile olmuyor sen neyden bahsediyorsun..
yakında ido sözleşmesini fes edip herkes osmangaziden geçecek derlerse şaşmayın..
şu 40 bin araç eski fiata göre hesapedilmiş şimdi enaz 70 bin araç geçerse devletin kasasından para çıkmayacak yoksa yüklenici firma için sorun degil devlet garantisi var ister geç ister geçme .. köprü fahiş fiata ihale et ve kamuyu zarara ugrat ne güzel yatırım..
ZIR-DELİ Y.T.D
refarandum da oylanacak millet iradesine yapılan taciz ve terbiyesizlikler çizmeyi aştı,
bu kış anadoluda bir yerde kendini bilmez iki kişi ellerinde silahlarla resim çektirip hayırcılara aklınca göz dağı verdikten sonra dünde istanbulda bir kahvehane basan dhkpc li terörist ve chp gençlik kolları üyesi olduğu söylenen bir kaç kişi aklınca mahalleliye göz dağı vermişler , berkin elvanın intikamı filan demişler, akp ve mhp ye üye olanların aklını alırız filan demişler
bu çok tehlikeli !
işte bu halkı galeyana getirip sokağa dökmek için hatta referandumu baltalamak vede referandumdan sonra halkı gezi parkında olduğu gibi sokağa dökmek için yapılmış tehlikeli bir kalkışma senaryosu bana göre.
emniyet güçlerimiz bu kalkışmalara izin vermeyecektir. millet iradesi sandığa gidecek ve kararını hür iradesiyle verecektir allahın izniyle.
çıkan sonuca herkes saygılı olacak ve hazmedecektir.
15 yılda 7 seçim kaybediyorsan kendine dönüp bakacaksın bu millet bizi neden istemiyor diyeceksin, hala asarız keseriz yok tiyatro yok denize dökeriz
bir özür bile gelmedi o chp konya vekilinden , bir özür bile gelmedi, bu kafayla çok beklersiniz siz millet desteğini, tabela partisi olunda görün, rüzgar eken fırtına biçermiş![]()
sn. rumenigge
hissenet,ki yazılarınıza bir göz attım ..
işi gücü bırakmış refarandumda evet anlatma telaşındasınız başka hiçbir katılımınız yok birileri sizi maaş,lı piyon olarakmı kullanıyor ,,,bakıyorum yatırım,la ilgili veya bir hisse ilgili paylaşım yapmamısınız ..
herhalde 16 nisandan sonra herhalde nokta koyacaksınız..kafayı takmısınız bir refarandum başka bir yazı döküman yok..
böyle olunca son zamanlarda ugur dündarın isimlendirdigi tirol olma yolundasınız ..burda saga sola laf yetiştirecegim diye ugraşmayın..şu 18 madde ve içindeki 77 maddenin millete ne kazandırdıgını veya neler kaybedecegini tartışın o bilgi varmı
bu anayasa maddelerini yazan düşünen bir anayasa hukukcusunu bırakın bir hukukçu imzası yok,, işleri güçleri istedikleri anayasayı anlatma degil hep muhalif düşünenleri karalamak..nerde bu yasayı yapan adam kim..bugüne kadar yapılan tüm darbe yasalarının altında bile bir anayasa hukukçusunun imzası var imzasız bir yasayı nerde yapıldıgı belli degil gelmiş burda evetmi hayırmı oynuyorsunuz
..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Yer İmleri