dönme deðilse de döndüreceksiniz tavuðu
erkek tavuðu horozlarýn içine atarak iyi biþii yapmýyonuz ben uyarayýmda soona karýþmam![]()
dönme deðilse de döndüreceksiniz tavuðu
erkek tavuðu horozlarýn içine atarak iyi biþii yapmýyonuz ben uyarayýmda soona karýþmam![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Reisimiz sadece istanbul'da miting yapýnca 2-3 milyon kiþi gidiyor. Ama Reisimizin hayatýný anlatan filmine 5 haftada sadece 175 bin kiþi gidip izliyor. Tabi mitinglere ulaþým ve yeme içme bedava ama sinemaya gitmek için tam tersi biz cebimizden vermemiz gerekiyor.bu sebepten dolayý giþede umduðunu bulamýyor film yapýmcýsý. Reis için ölürüm diyenler ve kefen giyip yanýnda dolaþanlar demek ki balonmuþ. Sadece menfaatleri içinmiþ herþey.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
amerika ve saz ekibi oy kullanabiliyor mu ?
uygulamada/pratikte etkisiz elemanlar düþman olunca
don kiþot bile hayran kalýr.
bu topicte yapýlan genel bir hatayý söylemeden geçemiyecem
A:Son 15 yýldýr ne yapýldýki hiç bir þey yapýlmadý
R:Cumhuriyet tarihi boyunca yapýlan icraatlarýn tamamý kadar icraat yapýldý otoyollar hýzlý trenler köprüler ihracat ve büyümede rekorlar vs
A-Tamam ya icraatlarý niye gözümüze sokuyorsunuz
iyi de siz sordunuz ben de anlattým
koprü yol liman vb devletin vazifesi...
kazma kurek alip ben mi yapacam
ekstralarý alalým ?
yaw rumengi
her þey paralý olacaksa ben niye vergi veriyorum
bence gelir vergisi kaldýrýlsýn..
95% evet çýkar..![]()
Kimler hayýr diyor deniliyor ya asýl kimler evet diyora bakmak gerek.
Pkk lideri apo yýlardýr baþkanlýk diyor. Tabi fetö de öyle. Ama þimdi hayýr diyorlar diye milleti kandýrmak istiyorlar.
Hem bir anayasa teklifi hazýrlayacaksýnýz hemde bu hazýrlanan kanunlarý halka soracaksýnýz sonrada sorduðunuz soruya hayýr diyecekleri terörist damgasý vuracaksýnýz. Bu iþ bu kadar basit mi ya. Resmen milletin aklý ile dalga geçmektir bu.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri