Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yahu niye bu kadar telaþlandýnýz. Ben bu ülkede rahatça Namazýmý kýlabiliyorsam, rahatça gizlemeden oruç tutabiliyorsam, bunlar þu anki siyaset sistem sayesinde oldu.Bana önceden örümcek kafalý diyordunuz, Baðnaz diyordunuz. Genç kýzlarýmýz baþý kapalý diye okuyamýyordu. Okuldan atýyordunuz. Þimdi kendimizi ifafe edebiliyoruz. Zenginlik, iyi yaþamak hep siz süper benzinli aydýnlarýn hakkýydý. Hala diyorsunuzki halk cahil. Ýþte BUNDAN DOLAYI EVEEET. Kurtuluþ savaþý bu cahil dediðiniz insanlar sayesinde kazanýldý. Halka bile saygýnýz yok.
Ýnadýna EVEET
YTD
E5553 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
ADAMA "14 YILDA YAPILAN 3 TANE SANAYÝ TESÝSÝ" SÖYLE DÝYORUM.
"AVM'lere BAK DÝYOR"
OKSÝJEN ÝSRAFI..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri