Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yazdýklarýnýza bakýn hep kötüleme baþka biþey yok... icraay anlat icraat.. millet bunu duymak istiyor
Eðer bir yanlýþ yapacaksan bari onu yanlýþ yap
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Valla bu kafa düþüncesiyle kaybetmeye mahkumsunuz ,,, milleti dinleyin ne istiyor ,, neden oy vermiyon deyin ...
Eðer bir yanlýþ yapacaksan bari onu yanlýþ yap
Konu baþlýðý ve resmi ile algý yönetimi yapýldýðý için arý kovanýna çomak sokmak istedim Konu baþlýðý Türkiye haritasýnýn altýnda niçin Evet Niçin hayýr demeliyiz olabilirdi. sanmayýn ki sessiz çoðunluk sizin gibi düþünüyor baþkanlýk sistemi güçlü bir yönetim ve siyasi ve ekonomik istikrar saðladýðý için evet diyiyorum niçin Evet dediðimiz anlaþýlmýþtýr umarým Aksi halde enerjimizi böyle buralarda heba ederiz
Kazançlý haftalar diler Hoþçakalýn diyorum
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri