Bisi sorcam kasim seçimlerindeki slogan ile simdiki ayni oy (evet) verin terör bitsin dimiydi? Sanirim bir hata var bir yerde..
Bisi sorcam kasim seçimlerindeki slogan ile simdiki ayni oy (evet) verin terör bitsin dimiydi? Sanirim bir hata var bir yerde..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
1.10.2008 günü uygulamaya sokulan 5510 sayýlý Kanun olmasaydý en düþük SSK aylýðý 1900 lira idi þimdi 800 lira.... SGK açýk vermiyor ama artýk yaþanacak aylýk da vermiyor. Asgari ücret 1777 lira emekli aylýðý 800 lira...tezata bak...
9800 gün ile 970 lira aylýk geldi bunda yanlýþlýk vardýr diye bana gelmiþ, sordum SGK açýk versin mi vermesin mi diye, vermesin tabi dedi SGK açýk vermeyecekse emekli aylýðýn doðru o zaman....
Pardon ölmeden yasanacak asgari ucret bu arada 1777.50 imis devlet acikladi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sayýn arkadaþlar birde hükümettekilerin yaptýðý yapacaðý þeylerle oy verenlerin övünç duyma iþleri oysa ki bu iþler çok böbürlenecek durumlar deðil.Sen zaten seçilmek için buiþleri yapacaðýný vaat ediyor diðerlerini yapmadýklarý için suçluyor ve hesap soracaðýný söyleyerek seçilmek istiyorsun seçmende seçiyor.Sonra ortalýða çýkýp onu yaptým bunu yaptým demenin komikliði olmamalý.Senin görevin yapmak övünmek deðil.Seçen zaten alkýþlar tebrik eder.Yapmadýklarýný sorduðundada öncekiler iç yapmadý.esap sordun mu yok o zaman ne diye böbürlenirsin.Savunucu seçenlerde ne hikmetse olumsuzluklarý görmezden gelir eleþtirenlere de kulaklarýný týkar.Geçmiþteki seçilenlere de o zaman ki seçenler kulaklarýný týkýyorlardý.Halbuki seçmenin %50 si tarafsýz seçici olsa er partiyi adam eder ama öyle bir anlayýþ oluþmuyor toplumda.
Sezgin Tanrýkul'u her halikarda pkk ve hdp sevici biliyorum.Bu benim kanaatim.
Birde sosyalizimi anlamaya çalýþtým.Ezilen halk kavramý bizim doðudakilerle uymaz.
abd de baþkanlarýna raðmen MüSLÜMAN yanýnda olanlar ve eylem yapanlar sosyalist(solcu) iþte.
Niye MÜSLÜMAN ülkelerde abd yi protesto gösterile yok?
akp ve pkk(habur,el arap'a bizim topraklardan geçirme ve süleyman þah türbesini harekatýný ypg ile yapma vs.
Yalanlar ile hala oyalanýn akpliler gerçekler altta
Ýstanbulda asýlan paçavra hariç gördümmü nevrim dönüyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tesadüfen gördümde birkaç cümle yazayým dedim..Güçlü hükümet ve siyasi istikrar için neden 2 turlu seçim yapýlmýyor, niyet baþka deðilse tabii..18 yaþýnda lise ögrencisi okulunu býrakýp vekillik peþinde koþsun bunun içinmi evet diyelim..150 milyon nüfüslu rusyada 450 vekil varken, bizde para çok, sorun yokta 600 vekile ballý maaþ ve emeklilik vermek içinmi evet diyelim. Chp li vekilin 1.2 milyon tl lik faturasýný ödemek içinmi evet diyelim. Dostunu, düþmanýný tanýyamayan, hep aldatýldým diyen, çaycýyý bile fetodan içeri atarken, Allah beni af etsin diyerek cezadan kaçan birinin istikbali içinmi evet diyelim. Yaþýtlarý Kominist dinsiz rejim bu ülkeye gelmesin diye kurþun atýp, kurþun yerken, idam sehpalarýnda asýlýrken, kasýmpaþada top peþinde koþan, Eminesi ile zevku sefa süren biri içinmi evet diyelim. Zor günlerde ortalarda görünmeyen, sonrada en kahraman, vatansever olan sahte kahramanlar içinmi evet diyelim. Rabia iþareti Iraklý bir kadýnýn isminden gelmiþtir. Abd askerleri Iraklý Rabialarýn ýrzýna geçerken, Newyork Timesde ýraktaki Abd askerleri ülkelerine sag salim dönsünler diye duacýyým diye makale yazan, BOP eþbaþkanýyým diye övünen biri içinmi evet diyelim. Ben yatalak Annemi Gebzede 3 saatte hastaneye götüremezken, Kobanide pkk lý teröristler için ambulanslarý hazýr kýta bekletenler içinmi evet diyelim..Daha yazacak çok þey var ama, tuþlara yazýk...
Yer Ýmleri