Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Koltuk sevdasý derler ona...yahu niye yan yollara dolaþýyorsun Kardeþim..Çýksýn tv ye kýlýçdaroðlu ile tartýþsýn, rezil etsin 7 cihana kýlýçdaroðlunu, Meral Akþenerin elektriði kesilir, konuþma yapacaklara yer verilmez. Senin Reisin dogru adam olsa, davasýnda haklý olsa zaten bu tür bizans oyunlarýna girmez diyorum ben, sen elektrikleri kedi kesti diyorsun...Peki Güzel kardeþim her mitingin maliyeti 2 milyon tl, Hz. Ömer akþam olunca devletin mumunu söndürüp, devlet iþi bitti diyerek kendi mumunu yakarken, senin müslümanlýðýný ön plana atan reisinin devletin, milletin parasýyla her gün 3 miting yapmasýna ne diyeceksin..
Binali Yýldýrým:"Hollanda'da 14 martta seçim var öncesinde oraya gidemeyiz ama sonrasýnda sýkýntý olmaz"diyeli 6 gün oldu(Önceden belliymiþ)
https://twitter.com/kacsaatolldu/sta...25379826274304
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
AKP'li vekil:" Hollanda'ya teþekkür
etmemiz lazým Evet 2 puan arttý"diyeli 1kaçsaatoldu(Baþörtülü Bakan taktikti)
https://twitter.com/kacsaatolldu/sta...03150640021504
Tebrikler AKP!
Bilerek gerdiðiniz ortamda bu Faþistin oylarýný arttýrmýþsýnýz, yoksa bununla ortak mý çalýþýyor sunuz?
![]()
Valla memlekette dürüst adam çok, sen yeterki görmek iste...Zor zamanlarda bagrýndan çok yiðit çýkarmýþtýr bu memleket..1 ay sonra hayýr çýkarsa sag cenahta yeni bir parti oluþumu görebiliriz..Ben Allahtan baþka kimsenin önünde eðilmem, el-etekte öpmem o yüzden benim siyasette iþim olmaz...![]()
Yer Ýmleri