? Sildim ?
Bilen biliyor zaten..
Olmayýnca diplomasý;
Böyle olur diplomasi(Alýntýdýr)
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Akýllý bir insan sahip olduklarýný kaybetmemek için, anlayamadýðý, sonunu kestiremediði bir teklife ne der? HAYIR der.
Falan þöyle demiþse ben evet diyeyim, filan böyle demiþse ben hayýr diyeyim dermi? akýllý bir insan der mi?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
''Akp referandum için reklam çekti. Bu reklam henüz yayýmlanmadý ancak vatansever kiþiler tarafýndan görüntüler bana ulaþtýrýldý. Reklam bir stadyumda çekildi. Milli takým bir futbol maçý yapýyor ve karþýsýndaki yabancý takým her türlü hileyi yapýyor. Ancak hakem sürekli onlardan taraf oluyor. Sonra ansýzýn sahaya küçük bir kýz çocuðu giriyor ve bütün gurbetçilerimizin duygularý coþuyor ve yabancýlarý dize getiriyoruz. Þimdi bu reklam ne zaman çekildi biliyor musunuz? Almanya ve Hollanda krizlerinden bir buçuk ay önce! Peki o halde soruyorum. Yabancýlarla kriz yaþayacaðýmýz Akp'nin kulaðýna mý üflendi de bu reklamý çektiler? Ayrýca oradaki küçük kýz çocuðu Aile Bakaný'ný mý temsil etmektedir?''
Bu arada milli takýmýn formasý yine turkuaz rengindeymiþ! Sormak lazým kýrmýzý beyaz nerenize batýyor?
http://cokizlenen.xyz/yilmaz-ozdil-c...mi-yaratiliyor
........................
Son düzenleme : british; 14-03-2017 saat: 12:09.
Ne belgesiymiþ bu. Arkada kilim yazýyor. normal bi esnaf. Yalan haber olduðu çok çok önceden ortaya çýkmýþtý bu haberin.
Eski AKP’li bakan Suat Kýlýç’ýn IÞÝD liderleriyle fotoðrafý diye paylaþýlan fotoðrafda 2013 Mayýs’ýnda Almanya’nýn Köln þehrinde çekilmiþ. Türk kebapçýlarýyla meþhur Keup Caddesi’ndeki Urfalý bir ailenin iþlettiði Kilim Restoraný’nda.
Bence nette bulduðun her resmi buraya yapýþtýrman seviyenin ne kadar yerlerde olduðunu gösteriyor.
Seni okuyan bir insanýn hayýr demesi için mantýðýnýn çalýþmamasý gerekir.
Yönetim artýk bu arkadaþa bi dur deseniz. yoksa googledeki bütün yalan haberleri resimleri buraya yapýþtýracak.
http://www.haksozhaber.net/isidmeyen...ler-48894h.htm
Eski AKP’li bakan Suat Kýlýç’ýn IÞÝD liderleriyle fotoðrafý diye paylaþýlan fotoðrafda 2013 Mayýs’ýnda Almanya’nýn Köln þehrinde çekilmiþ. Türk kebapçýlarýyla meþhur Keup Caddesi’ndeki Urfalý bir ailenin iþlettiði Kilim Restoraný’nda.
Yer Ýmleri