neden HAYIR ??? ...
![]()
iþte bu sebepten HAYIR...
neden HAYIR ??? ...
![]()
iþte bu sebepten HAYIR...
neden HAYIR???...
iþte bu sebepten HAYIR.
neden HAYIR..
iþte bu sebepten HAYIR
neden HAYIR???..
iþte bu sebepten HAYIR
þimdi bir düþünün..
paranýzý idare etmesi için bir danýþman tutmuþsunuz ve o danýþman;
bütün haber kaynaklarý ve yönetim tek baþýna elindeyken bile ,verdiði kararlar ile 4 sene içinde býrakýn kar ettirmeyi,ana sermayenizin yarýsýndan fazlasýný kaybettirmiþ...
þimdi soruyorum;
siz hala o danýþmanýn TEK BAÞINA alacaðý kararlara EVET der misiniz...?
Son düzenleme : STAH; 14-03-2017 saat: 13:37.
STAH öle deme yahu...Reisi jöleli gandýrmýþtýr, jölelide FOTOcudur kesin, benim gözüm zaten o jöleliyi heç dudmuyordu...![]()
bu yalanlara kendin de inanmýyorsun herhalde
memur ücretlerini ödemekte zorlanan ýmf þefinin talimatlarýndan bunalan bir devleten
ýmf ye hadilen diyen hýzlý trenden boðaza köprülerden otabana her þeyi yapabilen devlete
geçtik
madem ana sermayeden söz ediyon
bunlar hazineyi kaç tlden
almýþlar þimdi hazinede kaç tl var
bir bak da bana cevap ver
öyle kopyala yapýþtýrla olmuyor
Eskiye raðbet olsa ..........
Biz önümüzdeki maçlara bakýyoruz ............
Adem- Havva yý sorgulayacaklar nerde ise !
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Rumenigge aç bak tarihlere, ve dolar grafiðine yalansa yapýþtýr buraya....Ha Reisin KABATAÞ da benim baþörtülü bacýma saldýrdýlar, bebe arabasýný dekmeledir yalaný var. Yalaný kim sever kim söyler iyi düþün bir...
Sahiden bide 17-25 aralýk kasetleri vardý dimi...Senin 30 milyon Euro paracýgýn var bubacýgým kasetleri....15 temmuz da FETO nun hain bir örgüt oldugu, devletin içine sýzdýgý yasa dýþý dinlemeler yaptýgý ispatlandý...Yani hain FETO örgütü ne kadar gerçekçe, dublaj, montaj denilen o kasetlerdeki konuþmalarda o kadar gerçek...
Yer Ýmleri