Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kýbrýs referandumunu hatýrlýyorum, 2004 yýlýydý galiba.
Bizim Hayýrcý kesim, Annan Planýný destekleyen Ak Parti Hükümetini Kýbrýs'ý Rumlar'a peþkeþ çekmekle suçluyordu. Annan Planý'nýn Rumlar'ýn sonu olduðunu düþünen Rum lider Papadöpulos ise halkýna hayýr oyu vermeleri için aðlayarak yalvarýyordu.
Bizim Hayýrcý'lar bu durumu; Rumlar "AYAK YAPIYOR", referandum günü geldiðinde "bakýn görün Rumlar nasýl evet diyecek" diyerek üstün zekalarýný sergiliyorlardý!!
Sonuç; Rumlar referandumda %70 ile hayýr dediler.
rumenigge,
Þimdi düþündüm de...
Bu referandum tantanasý geçince... buranýn dadý duzu galmaz...
Bu topik gerilere düþer gider...
Sen cübileni yapar, terli formaný asarsýn vestiyere.. (bari imzala da birine ver.. bana verme ben istemem.. almanlara gýcýým var...)
Kesin dadý duzu galmaz...![]()
Spor bakaný o sýrada köln de imiþ þimdi bunlar kadýn bakaný tek baþýna sapýklarýn memleketine nasýl yollar, benim Müslüman kardeþimin ne iþi var öle sapýk ülkede diye sorular aklýma geldi þimdi...Sapýk bunlar yahu. bizim baþbakan sapýklarla iþ duduyor, gemicikleri var, körle yatan þaþý kalkarmýþ aklýma kötü kötü þeyler geliyor...yok yok olamaz...![]()
RTE nin eski þoförü, meclisten tv yayýný yapan, þimdiki vekil YELÝZ mecliste erkeklik yapmýþ..hollanda-eþcinsel-yeliz kafayý yer adam yoksa dogrumu beaaa......![]()
Yer Ýmleri