Artýk rehin almazlar merak etme, için rahat olsun.
Ben bir iþsiz olarak GSS yoluyla birçok çocuðun doðum masraflarýný ödemiþ oldum.
Dile kolay, neredeyse bir þahin otomobil parasý ödedim GSSye.
O kadar paradan sonra rehin almasýnlar bir zahmet.
rumenigge, þu mesajýma cevap yazmamýþsýn.
Hatta diðer üyelerin de darbe ile ilgili mesajlarýný görmezden gelmiþsin. 28 þubatý falan karýþtýrmýþsýn lafa.
Son fetö darbe giriþiminden bahsedelim. Sebeplerinden falan hý?
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Evet hep beraber kafa yoralým isterseniz Sn djoz,
15 temmuz darbesinde kaç genaral tutuklanmýþtý? Bir çocuk askeri okullara (lise çaðý) baþladýktan kaç sene sonra general olur?
O zaman bu iþ demirel, çiller ve ecevit dönemlerine kadar uzar mý?
Bu gün devletin iç organlarýný sarmýþ bir urdan kurtulmaya çalýþýyoruz. Doktor kim, neþter kimin elinde sizce?
tekrar itibar puaný vermek için kaç kiþiye itibar puaný vermek gerkiyor
bu itibarýn yerine facebooktaki gibi beðenme getirilse iyi olur
bir mesajý beðendimizi bile belirtemiyoruz
Nereye kadar uzuyorsa, oradan baþlayýp son bulduðu noktaya kadar temizlenmesi gerek.
Tabi temizleyecek olanlarýn da ellerinin temiz olmasý gerek. Ameliyatta hijyen þart.
Yoksa uru temizleyeyim derken hastayý temelli öldürürsünüz, bu yüzden doktoru iyi seçmek gerek.
Mikrobun zerresine dahi temas etmiþ olanlarýn, ameliyathanede yeri yok..
Bu arada tutuklanan generaller suçlu mu deðil mi emin olamýyorum artýk ben.
Zira ergenekondu balyozdu çekiçti testereydi derken birçok general daha önce ceza evine girmiþti.
Sonra ne oldu?
"Hadi þimdi siz çýkýp görevinizin baþýna geçin, fetöcü generaller hapse girecek."
Meðer ergenekoncu denerek içeri týkýlanlar bizim milli subaylarýmýzmýþ. Þimdi fetöcüler içeride.
Yarýn belki onlarýn da milli olduðu öðrenilir, "pardon yanlýþlýk oldu" denir, içeri baþkasý girer onlar çýkar.
Bu ülkede neyin doðru neyin yanlýþ olduðunu kestiremez olduk artýk..
Doðrular her gün deðiþiyor.
Dün gayet kendinden emin bir tavýrla yaptýðýn þey, bugün yanlýþ çýkýyor..
Neyse ki özür diye bir þey var..
Milletten özür dileyince hemen geçiveriyor tüm acýlar..![]()
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yer Ýmleri